Ta bort?

Funderar starkt på att ta bort bloggen, har ingen skrivglädje och måste tagga så att id3 bloggen får tillbaka sitt rykte nästa år.
/En Bojan som inte känner sig som en bloggare

Stil

Bara för att jag är otroligt nöjd med bilden och för att jag tycker alla
ska klä upp sig lite extra så man ser vilka som är med i Elevrådet
lägger jag in en liten bild. (fotograf: K-Jay)

AF´s Julturnering

Tror att jag hamnade i laget som man på förhand trodde skulle få det svårt att hävda sig i turneringen. Laget satsade på storlek, men trots det fanns mycket teknik gömd i dessa herrar. Målsnålt framåt (tror jag som vanligtvis inte är någon målskytt stod för 40% av lagets skörd) och ett såll bakåt, men vi lyckades att knipa 2:a platsen. Och kände mig värdig att ta del av första priset för min egen insats, så tog och åt upp ett lager själv av vinnarnas Aladdin-ask.
/En Bojan som hade mycket tur

Lov

Fifavakan var mycket lyckad, kanske inte blev så mycket spelande av just Fifa för alla. Det var inte det viktigaste, utan det var gemenskapen att vänta in lovet tillsammans. Riktigt roligt, synd bara att grannen inte uppskattade "Med andra ord" lika mycket som vi. Förstår ändå killen för ljudnivån var nog inte den mest lämpliga vid 3 på natten en torsdag. Alla behärskade dock inte att hålla sig vakna, men två herrar lyckades med bedriften nämligen Mr. Ljung och o.eriksson, lyfter på hatten för denna bragd. Men dagens Bojan´s plus går till Matilda för att hon tog disken, som hade byggt ett litet berg på diskbänken, är grymt tacksam!
/En Bojan som somnade innan mållinjen

Fifavaka

Idag är det dags för Fifavaka. En tradition som har anor långt tillbaka i tiden. Det var när det absolut mest ultimata fifat, nämligen Fifa98, utkom som även denna sed uppstod. Att kvällen före sista dagen innan jullovet samla alla vänner och ha det trevligt med lite Fifa-spelande, glöggdrickande och pepparkaksätande. Värt att följa efter på denna tradition för det är ett framgångsrecept på att få ett bra lov.
/En Bojan med spellust

Segt

Det finns en nackdel att skriva med Nk  som befinner sig i en helt annan tidzon. För idag var det verkligen sjukt tungt att hålla sig vaken. Kunde inte sitta ner på en stol utan att det började dra i ögonlocken som inte orkade stå emot tyngden. Skulle ta tag i sömnen efter vad jag fick höra på utvecklingssamtalet, men lyckades inget vidare. Snart nytt år det är då de nya vanorna ska komma. 2010 det är året!
/En Bojan som gääääääspar

Angående Bojan´s Plus och Minus

Vet att det stora glädjeämnet är dessa två listor, men nu ska de bort. Förändringar till det positiva tycker jag då det är lika tungt varje söndag att komma ihåg att bra och dåligt som hänt under veckan då mitt minnet verkligen sviker. Bojan´s Plus och Minus kommer istället vara på olika dagar när det är en viss sak som jag känner är värd att poängtera, vare sig den är positiv eller negativ. Hoppas att det går för sig, inte många som lär bry sig ändå, men gott att slippa vara pressad av mig själv till stordåd varje söndag.
/En Bojan som förändrar

Julbak och Paketöppning i Ch-Berg

Ett stort äventyr för alla i ID2 väntade på fredagseftermiddagen. Det skulle nämligen bära av till Charlottenberg för julbak och paketöppning. Pepparkaksdeg i mängder hade inhandlats, kan ha varit för att äta deg lockade så mycket att det inte skulle bli något kvar tills baket annars. Paketen hade också införskaffats under dagen med tillhörande rim. Mycket lyckat vill jag lova och kvällen bjöd på mycket skratt då en del redan var övertrötta vid 7.
/En Bojan med en KAVEL i handen

Klassiker och Solif

Kvart i sju är en drömtid att få simma. Ingen frukost hann man få i sig och det var knappt att man kunde hålla ögonen öppna, men gott att få det gjort så snabbt som möjligt. Och hur det gick? Förbättring med en halvtimme mot ifjol och landade på finfina 52 minuter. Efter simningen var det tänkt att jag och o.eriksson skulle se på lucia, men när vi gick in gick de ut och så var det med det. Får också ta och vänta på mitt Solif-guld för någon vinst blev det inte och tror Mr Paas får ta och sluta med gymmet nu, killen blir för biff.
/En Bojan som flög

Jason Derulo - Whatcha Say


Bodypump

Mr. Ljung är mycket bitter (purken enligt Emil eriksson). Inlägget om bodypump skulle ha blivit hans mästerverk och jag tog den äran ifrån han. Vad han ville ha sagt? Det var inte vi som gick på pumpen utan det var pållen som gick på pumpen (något i den stilen) även fast hans linne fick han att se pumpad ut. Nej solif och klassiker imorgon, Godnatt.
/En Bojan som nu också ser pumpad ut

Julstämning

Viss julstämning har infunnit sig i Villa de Widemark. Från pepparkakor och julmust som bara är ett måste är adventsstaken tänd i fönstret och skrällade rejält när en julstjärna idag plockades med från coops blomhörna, mycket stämningsfullt.
/En Bojan som laddar för jul

Alicia Keys(Feat. Maino) - Sleeping With A Broken Heart REMIX


Julbak

På fredag är det hög tid för ett julbak. Vet inte hur det kommer sig att den är förlagd till mig, och då inte min lägenhet utan i Charlottenberg. Tror det kommer bli bra det här och även en julklappsutdelning kommer ske, spännande. ID2 där sammanhållningen regerar!
/En Bojan som väntar på att GRÄDDA pepparkakor

Fotbollen rullar

Har verkligen fått upp ångan nu när det gäller fotbollen, fast konditionen är inte på plats efter mitt långa break, blodsmak efter måndagens specialidrott och då var det en PASSNINGSÖVNING?! som gällde. Kan ta ett tag att komma tillbaka i hederlig form, men det kommer. Har även hunnit med att upptäcka att jag gör mig som målvakt, kanske får ta den positionen också en match så kan jag titulera mig världens mest alternativ-spelare för kommer inte på en position jag inte har spelat på. Som Manne sa: Säsong 2010!
/En Bojan som sätter en passning trots flåset

Trött

Förlåt "Bojan´s thirteen" (de tretton som varje dag kommer in här för att få sig ett spännande inlägg) för att det inte blivit så många inlägg på senaste tiden. Kan vara ärlig och säga att jag hade glömt bort att jag ägde en blogg i några dagar (hur kan man glömma en sån sak?) för att den senaste veckan har all energi och tid till att skriva ett mycket välformulerat inlägg försvunnit till förmån för alla inlämningsarbeten och prov som det medför att man går på gymnasiet. Även drabbats av en sjuk träningsvärk där det nästan var omöjligt att röra armarna och då får man inte det rätta flytet när man skriver. Men nu så ska det ske lite oftare att en ny text har lyckats slinka in i arkivet.
/En Bojan som ska hitta skrivarlusten

Wyclef Jean - I'm Ready


RSS 2.0