Slapp

I 4 timmar har jag nu legat och slappat i min säng, men nu får det bli ordning så sätter igång och hjälper Ljung med att göra Villa de Widemark till en finare plats igen.
/En Bojan som tagit det lugnt

Kongsvinger

Det mest perfekta man kan göra när kroppen är helt slut är att pressa den ännu mera. Så därför, efter kortvasan, fick det bli två dagar med fotbollsmatcher. Inga vinster tyvärr, och kan nog ta på mig lite av skulden för det, men men ibland så klappar man igenom, satsar på en bra träningsvecka och nya tag till helgen.
/En Bojan som är sliten

Shortvase

Kortvasan var en sak av sitt eget slag. Med supergänget ID2 kunde det inte bli något annat än en mycket lyckad resa. Lag 2 imponerade i de första tävlingarna på bussen upp, men jag funderade på att dra ur mitt stolta lag ur tävlingen då tävlingsledningen verkade vara korrupt under de kommande tävlingarna. Ska även aldrig mer spela junior-monopol för kan säga att roligare spel finns.
Loppet i säg var absolut inte så jobbigt som man hade målat upp för sig. Det var riktigt härligt att åka de tre milen och varje kontroll med varm sportdryck och blåbärssoppa var välbehövliga och trevliga inslag. Åkkompanjonen Ljung gjorde turen extra bra, för att åka den här distansen själv skulle jag inte ha klarat av, och att prata lite efter vägen gör en sån här tur helt perfekt. Åktiden skrevs till 2h 40min och 55sek en halvtimme bättre än vad vi räknat med, detta trots att vi chillade igenom loppet. Dusch, mat och sömn var det som gällde efteråt, för var helt slut i kroppen fastän det kändes så lätt, vill göra om det här!
/En Bojan som gillar att åka skidor

NP var NP

Dagen bjöd på nationellt prov och eftersom jag helt har tappat min kunskap i matte så hade jag förberett mig på att det inte skulle bli någon topp resultat. Men med lite proffshjälp så satt det viktigaste och provet gick galant. Matsäcken var även den av bästa sort så den måste ha hjälp till, 4 smörgåsar, en bärry, en chokladbit (från o.eriksson) och vatten. Men bara för att det kändes så lätt har jag säkert massor av fel, men men, känslan jag kommer leva på ett tag är iallafall att jag är kung!
/En Bojan som tyckte provet var inga problem

Lååång Dag

Blev en grymt lång dag igår. Hade klockan på 05.15 för skulle på Hallvärmländskans slutspel i Kristinehamn på morgonen. En slutspel som gick riktigt bra. Är mycket nöjd med lagets och min egen insats för försvarsspel är något vi verkar kunna iallafall. Inte ett insläppt mål innan det blev dags för finalen är riktigt bra. En final som jag tyvärr fick se från sidan som jag även gjorde i semifinalen. Då mina ben alltid ska bli så utslitna för kan inte säga att min ljumske mådde speciellt bra efter 4 matcher. För att värma upp, spela match, och sedan bli stel efter lite vila och upprepa detta, var inte optimalt för en vars kropp inte är gjord för fysisk aktivitet.
Tror på ett riktigt bra år med laget och det här bådar riktigt gott för fortsättningen. Känner ett otroligt sug av att spela fotboll och längtar redan till seriepremiären och ska slita som ett djur för att jag ska kunna ta en plats. Även att vi senare på kvällen samlades på Royal hela laget för en riktigt god middag, som blev extra god för att man var så hungrig efter dagens kraftuttömning, gör att det känns lovande.
Efter detta tog jag och fyllde en påse med godis för kändes som att jag behövde få slappa en stund och bänkade mig framför tvn och OS. Vaknade med kläderna på 10 i morse så trött var jag nog alltid.
/En Bojan som ska ta det lugnt idag

Riskettan och Teater

Var på något mycket intressant idag. En kurs om beteenden och annat i trafiken. Kändes som man redan visste allt, men är det någon som får en tankeställare när de går kursen är det ju bra. Kexen var lite av höjdpunkten.
I och med att hela förmiddagen tillbringades med detta så var det bara drama kvar på dagen. Fruktansvärt roligt och pjäsen som visades upp blir nog uppsatt på Dramaten snart. För vilken teknisk fulländning i scenkonst det bjöds på med mycket skratt.
/En Bojan på väg till större scener

OS

Anja åkte ur och jag är nöjd, tycker att hon klagar allt för mycket. Det ska vara min grej det.
/En Bojan som ser på OS

Gris

Kände en aura omkring på träningen idag, kan det varit så att tröjan jag hade spelade in i det? Glidtacklingar delades det iallafall ut i mängder och någon spark här och där. Men när man vinner på det ska man fortsätta, för ett vinnande koncept ändrar man inte. Att jag sedan fick en gris får jag ta, när det finns en del småfuskare.
/En Bojan på glid

Skidroligt

Skidklassikern idag. Och ska börja att klaga lite på utrustningen så att alla förstår mitt problem. Skidorna var en 20cm för korta, stavarna 10 cm för korta, pjäxorna för stora. Resultatet av detta blev en mycket ansträngande tur med stakåkning som slet ut mig totalt och skavsår. Men överraskade totalt ändå och blev inte varvad av någon, ett fall framåt. Kan inte påstå att jag var så dålig, men saknar den exakta tiden så jag går på känslan att det var bra mycket snabbare än ifjol.
Vila var välbehövligt efter ett sådant här kraftprov och somnade riktigt skönt efter en stor tallrik köttbullar. Träningen nu på kvällen gick väl sådär, men hade inte väntat mig så mycket mer. Gott att det var tårtdax idag igen dock.
/En Bojan som är utsliten

I-landsproblem

Om det är ett i-landsproblem, vet jag inte, men för mig är det ett problem. Det är helt otroligt vad jobbigt det är att inte höra kommentatorerna när man har bänkat sig i soffan för att avnjuta en match på TV. Att bara höra publikens sus i 5 minuter är påfrestande.
/En Bojan som ser på Barca som vanligt

Bojan´s Plus

Bojan´s Plus denna veckan går till den helt omöjlige Mr. Ljung för att han i stor stil smällde till med en mäktigt insats i AF`s turnering på träningarna. Killen vann med en marginal med 32 poäng till 2:an och då kan nämnas att jag inte ens fick ihop mer än 30 poäng så då förstår man lite hur imponerande det är.
/En Bojan som imponeras av någon annan än sig själv

Turnering

Det blev inte att casha in några pengar på fotbollen idag, så får hoppas att det kommer fler turneringar, för då jävlar! Guacamole har blivit min grej tror jag, lyckat två dagar i rad, inte för att det är så tungt att mosa avokado och hälla i pulver men ändå.
/En Bojan som imponeras av sig själv

Amazing

Min kropp är inte gjord för att träna. Har tänkt tanken många gånger men nu har det letat sig upp från hälar, benhinnor, slatter, överansträngda knän till att göra ont i ljumsken. Helt otroligt är det, men går över snart förhoppningsvis.
/En Bojan som inte förvånas

Mat

Är äntligen hemma för en välbehövlig portion mat. Slitit ut mig totalt på friluftsdagen idag. Och att enbart ätit 5 rostade bröd för den kraftansträngningen en sådan här dag är, var inget att rekommendera. Body-Jamen var grymt rolig, koordinationen var inte på topp och M. Bengtsson fick sig en hel del smällar, men gick över förväntan trots allt. Att sedan köra på med fotboll direkt efter var lite tungt, men körde på taktiken att ställa mig i mål, och kan väl inte säga att jag är missnöjd med min prestation.
/En Bojan som är grymt hungrig

Storstädning

Har knappt haft en lugn minut idag. Började med att göra en lyckad omelett för första gången, de har en tendens att bli en sörja bara. Sedan rullade det på med gymmet, körde extra underarmar så längtar efter träningsvärken. Handlade även in en stor mängd mat, gick med källsorteringen, gjorde kyckling och ris, diskade, dammsög, torkade golv, tvättade kläder, nu har jag precis duschat och är på väg till o.eriksson, kan man hinna med mer på en dag? Är nog möjligt.
/En Bojan som hinner allt

Godis

Gjorde något jag inte gjort på månader igår, jag tog och plockade en egen påse med godis! Att hålla sig från godis var inte lätt så det löftet bröts direkt, men det dröjde ända fram tills igår innan jag köpte något. Men förklaringen till detta är mycket enkel, behövde ha något att belöna mig själv med efter den otroliga krossen av A. NorQvist i fifa. 10-0 i första matchen säger ju bara en del...
/En Bojan som äter riktig mat också

Fredag

Har gått riktigt fort idag, måste vara det nya positiva humöret som gör det. Endast 20 armhävningar det måste jag säga är långt under förväntat. Resten av kvällen kommer fortsätta i samma positiva spår känner jag, och imorgon så får det bli att ge sig ut i bilen igen för vill bli kung på att köra.
/En Bojan som är glad

Bojan´s Plus

Bojans Plus var det länge sedan när det var aktuellt senast men nu är den igång igen. Det som är mest värt utmärkelsen, eller de som är mest värt är alla de som står ut med mig fastän jag är sur, eller osäker på det, men känns så iallafall. Har bestämt mig att se allt från den ljusa sidan som något bra och då ska inte att jag känner mig sjukt sjuk göra att jag går runt och är sur, nej från och med när klockan slår över till den 5:e, då ska den positiva Bojan ständigt vara framme! (Tycker någon att jag är sur, säg till, för då får jag böta med 5 sit-ups eller 5 armhävningar för varje gång, vilka utförs på kvällen och lita på mig att de kommer göras!)
/En Bojan som alltid ska vara positiv och glad

Inte pigg

Absolut bästa metoden när man inte känner sig pigg är att träna, för då blir man plötsligt mycket piggare. Frågan om det gäller när man även hostar och inte kan andas med näsan, återstår att se. Fick ett paket idag fast det är lillebroders födelsedag och inte min, sådant är en riktig överraskning och mycket uppskattat.
/En Bojan som skulle kalla sig sjuk om det inte är så att han har sån lust att åka till vik

Tåg...

Hade en mycket ovanlig otur när jag skulle till och från Charlottenberg i måndags. Lyckades med konststycket att missa hela 3 tåg!?! på en och samma dag, mycket märkligt att det är möjligt. Men turen var mycket värd, för just nu är jag en kung på att köra bil och chockade nog moder hårt med min omvandling från totalt värdelös till det här.
/En Bojan som känner sig kung

Smart

Nöjd med min förvandling av mina kritvita strumpor till lite mindre vita. Tanken som for genom huvudet var "handdukar och strumpor kan man tvätta tillsammans, bra då sparar det lite tid". Men är handduken knallblå är denna mix inget att rekommendera. Resten av gårdagen innehöll städande, diskande här hemma och premier leauge hos o.eriksson.
/En Bojan som för dagen är otroligt trött

RSS 2.0