Stan

Körde för första gången i mitt liv hela 61:an, min mardrömsväg har alltså även den lagts till på listan över klarade bedrifter med bilen. Väl i stan har jag först hängt med mamma och bjudit henne på specialiteten, köttbullar och makaroner. Sedan fick det bli någon timme på Royal pratandes massa minnen med Mr Rönning, är lite annat än vad som hänt på Gateskolan och Central det!

Övningskörning

Klarade det svåraste som finns när det gäller att köra bil, då pratar jag inte om några, trottoarer, övergångsställen eller vänstersväng i tätort, utan den mikroskopiskt lilla uppförsbacken till mormor och morfars hus. Skulle det varit uppkörning idag så tror jag på ett bra resultat!

Ett steg närmare

Var någon hundra-dagars-fest för någon dag sedan, där var jag inte men idag var jag på ett annat ställe såhär på studentvåren. Jag var och införskaffade lite kläder till den stora dagen. Har inte riktigt ordnat prickarna över i:na, men kändes bra att få lite klart i alla fall.

Galterud Cup

Mötte ett lag som hette Svett idag, norskar är allt bra roliga. Riktigt roligt att jag fick spela på min högerbacksplats. Riktigt nöjd med matchen och insatsen också. 3-0 och jag tror att det svettiga motståndet inte hade ett skott på mål i andra halvlek. Nu tar jag igen mig i Charlottenberg, tänkte jag skulle race-a lite med bilen, vrooom, vrooom!

Morgonpigg

Vet inte för vilken dag i ordningen som jag överträffar mitt alarm. Brukar ställa fem stycken och alla brukar få komma till sin rätt. Men det var förra veckan. Har vaknat från halv sex till sju av mig själv. Utnyttjar dock tiden på ett bra sätt, snoooooz!

Sliten

70 minuters match idag och sliten som bara den i benen, blir spännande med morgondagens match kan jag säga. Bara att börja ladda med lite sömn alldeles strax.

Upp och hoppa

Första dagen på lovet bjuder inte på någon lång sovmorgon utan det gäller att vara i tid för en fullspäckad dag. Först ut jobb direkt följt av en elvamanna-match. Känner att den där matchen har en stor chans att bli riktigt jobbigt.

Framtiden

Tänk om man kunde se in i framtiden. Vad mycket lättare allt skulle bli. Jag tror ofta att jag kan tänka mig exakt hur det blir, och har ofta förväntningar på att det ska bli så som jag tänkt mig. Men vilken omöjlighet det egentligen är. När jag sökte till teknik så var jag helt säker på att jag skulle stå som arkitekt om några (många) år. Teknik visade sig vara helt fel, och idrott ångrar jag inte en dag att det blev nya valet. Då var det för möjligheten till allt fotbollsspelande på skoltid, men har jag det på schemat nu? Nej jag valde bort det. Man förändras hela tiden, och ibland gör man ett fel val, men valen kan rättas till och visa sig leda till det spår man känner är bäst. För man ska göra allt för att följa sitt hjärta och har man tagit en felaktig väg är det bara att snurra runt ratten och styra in på vägen igen och fortsätta den vägen man vill ta. Vissa val känner man är rätt från början.

Gymmet

Ett stenhårt pass på gymmet avslutades med lite hemmagjord gainer. Måste vara den godaste gainern som finns, och även den drygaste i världen. Smaskens!

Lov

Tog lov en dag tidigare än vad som skolan hade bestämt, allt för att göra en insats nere på Nordells. Bra med folk, märktes att det var lönehelg. Nu blir det att göra lite mat så man har något att bygga av.

Training

Idag kändes det verkligen att försäsongsträningen är igång på allvar, det var inte långt från att maten var på ett ställe den inte skulle. Så sjukt jobbigt!

Oj!

Nu är det införskaffat, ett kort på Arvika TräningsCenter! En helt surrealistisk
upplevelse, att stå där i kassan och betala detta kort. Hjärtat rusade till lite
extra när det stod "köp godkänt". Nu ska det bli att gymma hårt värre!

Känslan

Det gäller att alltid känna efter och se vad magkänslan vill. Det går inte att tänka vad andra kommer att tänka och säga om en när man inte följer viljor. Det gäller att känna vad man själv prioriterar. Om de inte förstår, så får man ta och vara nöjd med sitt beslut oavsett, för att man gjorde det man själv anser är viktigast i livet. Hårda uppvaknanden är inte det skönaste som finns, men det gör att man finner sig själv mer, vad man värdesätter och hur man verkligen är.

Match

Det var matchdags idag när jag åter besökte Vik efter några dagars sjukfrånvaro. Själv kom jag aldrig riktigt in i gamet men en trevlig vinst blev det i alla fall.

Räddaren i nöden

Har förhoppningsvis hittat min räddare i nöden. Nu ska den trilskandes
halsen få sig en värdig motståndare, spännande att se vem som vinner!

Writing

Har nog läge att aspirera på något litteraturpris inom en snar framtid, har kommit på att ord på papper är ett alldeles förträffligt sätt att uttrycka sig, det går att måla upp den världen man vill ha och sedan bara drömma sig dit, tror att jag har tappat lite verklighetsanknytning de senaste dagarna. Men vad gör det? Vad är egentligen verklighet? Inget är bestämt.

Jobbar på

Nu är det mat i stugan igen, glad för det, blivit lite väl många omeletter nu det sista. Annars så har gymmet hunnit få sig ett besök, blir nog mer besök där för att slå hål på lite tid. Har även bokat körning på nytt, fick lite andrum då det var länge tills nästa möjlighet. Nog ingen ide att jag försöker hemlighålla det den här gången, spreds sig snabbt som en löpeld senast, bara jag som trodde att jag skulle vara helt själv nere på tobaken, så funkar det ju självklart inte.

Kylskåpet ekar...

...TOMT! Nej riktigt tomt det är det ju inte, men vart är mjölken? Vart
är allt annat?

Laget

Igår var det välkomstfest för brassarna eller hur man ska uttrycka det. Väldigt trevligt och pizzan låg inte lite gott i magen efter en lång arbetsdag. Startade med mitt "vatten och dans" -liv, kanske mest med betoning på vatten, så mycket dans blev det inte.

Skapa

Nu ska jag skapa ett nytt inlägg. "Skapa" det låter så kreativt, så därför ska jag låta influenser komma och få inspiration. Varit för andra dagen på en vecka i Charlottenberg, pizza i onsdags och tacos idag, nu vet jag varför jag åker hit. Trevligt värre var det idag, storebroder slog på stort och blev 21, kände att det var på tiden att han skulle få ett riktigt tal tillägnat sig, så tänkt och gjort, tror inte ett öga var torrt.

Studier

Hoppas mina lungor tar och får in lite frisk luft tills imorgon så att jag kan hälsa på min kära skola igen. Inte kul att vara sjuk, men det straffar sig att ge sig ut på en hård skidtur när man är förkyld, det vet jag nu. Undrar även på vad det är min granne bygger, borrat i 6 timmar i sträck nu, kanske på väg att slå in väggen till mig, blir spännande att se.

Segt

Just nu är inte livet på en pinne, inte bra! Tillochmed suget efter Aiya har kommit lite på sin kant, nej nu måste humöret upp, tar och skriver lite.

Swedish Rally

Svenska rallyt idag med ett mycket trevligt gäng. Inte alltid jag är fullt utrustad för det svenska klimatet och det var jag inte idag heller, kallt som satan var det om mina tår.. Rally är annars inte min grej, men en rolig upplevelse!

Sälen

Sälen var topp! Hur ska man kunna göra veckan rättvis med ord, det är omöjligt. Den slog alla förhoppningar och det med råge. Allt ID3 rör vid blir underbart, mer sådana här veckor, eller måste jag verkligen få vänta till Aiya Napa? Vad som gjordes under veckan var, praktik som skidlärare, friluftsliv på längdskidor, klassikeråkning, kvällsaktiviteter, med andra ord-spelande, mat, mat, mat, saunavärld, restaurangbesök och mycket annat. Tack!

RSS 2.0