Invigt

Fifa10, där har vi grejen! Kan inte säga säga så mycket mer. Grymt roligt även när man var i den store
O. Erikssons skugga och inte kunde glänsa något vidare.
/En Bojan som imponeras

Nas - Hero


A Big Change

Tog ett mycket stort steg idag! Gick från att vara en mycket trogen Ica-kund till att bli kund hos konkurrenten Coop. Varför är frågan? Sparar sjukt med tid. (Har inte klockat sträckan, men går på magkänslan) Dock blev jag otroligt förvånad över utbudet, märktes verkligen att man tagit stegen in i en främmande butik. Fann knappt något alls och irrade runt med min bag över axeln och kan nog påstå att jag absolut såg ut som någon som tänkte snatta. Köttbullarna var hellre inte det bästa, så det får bli att göra egna!
/En Bojan som genomgår stora förändringar

Uppdates lite då och då

Vet att det har varit lite klent med uppdatering den senaste veckan. Då kanske ni tror: Nej, nu har han bloggtorka! men så är faktiskt inte fallet. Har väldig mycket att skriva om, men även väldigt mycket annat som kommer i första hand. Håll ut! tror heller inte att ni dör om ni får vänta lite.
/En Bojan som prioriterar

Bojan´s Plus

Har haft en mycket bra vecka, och en bra vecka är lika med många plus!
  • Broman´s hästmassage, funkar lika bra på människor och är rent underbart.
  • Ljung´s gömställen, han vet verkligen hur man gömmer saker.
  • Rehabträning, inte kul men otroligt viktigt.
  • Fifakvällar, perfekta oavsett vad, men extra bra med många segrar.
  • Paas rekord i ett Facebook-spel, det värmer att han lyckas.
  • 5:e mest eftertraktade singeln, haha jo.
  • Bloggrekord, hela 93 st, tackar så mycket!
  • Lagfester, trevligt trevligt.
  • Bänkpressrekord, snart 100kg!
  • Diskhjälp, det underlättar.
  • Lättlurade personer, ja man skrattar åt dem.
/En Bojan som är mer än positiv

Bojan´s Minus

Har haft det riktigt tungt att hitta minus denna veckan, men ibland så kommer det sådana där saker som man bara inte gillar.
  • Mobilt Bredband, måste vara bland den sämsta skiten när hastigheten blir strypt, vem kom på idén?
  • Innebandy, ja så är det, det var bland det mest ointressanta jag har sett.
  • Grönt hår, nej det är inte snyggt.
  • Samhällskunskap, tror knappt jag behöver nämna varför?
  • Konspirationer, jag och Jocke var värda segern!
/En Bojan som bara hittar småsaker

Sean Kingston - Face Drop

Ja, killen och videon är hur skön som helst!

Albin Gästbloggare!

Albin 17 år Edane KUNG!!, gillar natur och tallbarr. älskar borrisov och blackjack, tjejer 94 är för gamla för mig. Jag kan klockan. soppa är gott.
/En albin efter MINST 38 shots förjävlig vodka som killen sköljde ner med mjölk, bilder kommer!

Livet leker leker

Har varit inne i ett lite stim idag (och igår också). Besökarantalet fick ett enormt uppsving i förrgår för att igår nå klimax med en fyrdubbling av antalet unika läsare, härligt härligt. Annars så var det i dag som det otroliga hände, nytt bänkpressrekord idag igen 97,5 kg!!! Om jag är nöjd? Ja, så in i helvete! Dock kör jag inga seriösa rekordförsök än, utan det bara kommer. Satsar på att ta 100kg innan lovet och det är då jag ska vara på topp. Solif idag var intressant, för lite spelare på plan, men spelade det någon roll? Nej, för esteter kan inte spela fotboll. Annars har dagen bestått av ännu en förlust mot Albin på fifa09, börjar bli väldigt många i rad nu... Och sedan har det varit mat hos Ljung till gitarrspel av Danne W, trevligt trevligt.
Dagens citat: "Du kan ju inte bara dunka på, du måste ju ha lite känsla också" D.W
/En Bojan med humöret på topp

Övningskörning ett stort plus

Var mycket imponerad av mig själv idag, hade aldrig förväntat mig att formen skulle hålla i sig ända tills jag satt där bakom ratten och trampade på gaspedalen. Men det gjorde den. Ska bli superseriös med övningskörning, duger inte att ta körkort en dag efter man fyllt arton! (Superseriös brukar aldrig funka, men ger det ett försök)
Och imorgon är det solifmatch igen, tror det är estetarna som ska bjuda upp till kamp = HÖGRISKMATCH. Befinner mig själv på läktaren, tror inte att jag kan överrösta motståndarlagets klack om de lever upp till namnet och har med sig trummor m.m. men ska iaf försöka!
/En Bojan som är på uppdrag i Charlottenberg

Tillbaka till rötterna

Snart bär det av ditt det norskinvarderade samhället precis vid gränsen, Charlottenberg. Motivationen är inte på topp men det får gå. Har ju i alla fall en bil som står och väntar på att jag ska sätta mig vid ratten, kul kul. Mycket längesedan man sist hade kontrollen över detta fordon men dagsformen känns mycket bra.
För övrigt bara 6:e "roligaste" bloggen i Arvika, detta duger inte, får ta och lägga upp smaskiga bilder eller nåt.
Dagens kärring: Tyvärr O.E, stanna hemma? där går gränsen!
/En Bojan som vänder tillbaks

Mysig plättmiddag!


Plättdax och annat

O. Eriksson fick sin andra födelsedagsmiddag (han måste vara mycket populär). På dagens meny stod det plättar, men det toppar inte överhuvud taget pappa Ljung´s måltid men är i alla fall ett försök. Och det är ljusår godare än köttbullarna, inget ont om köttbullar i sig, men varma och kalla köttbullar om vartannat till frukost lunch och middag blir lite enformigt i längden. Okej, en ganska stor överdrift där men ni förstår vart jag vill komma, plättar är gudomligt!
Annars har det varit i en mycket slitsam dag, var på gymmet redan kvart i sju och sedan har det rullat på, för att nu mot kvällen bli riktigt jobbigt med både tvätt och disk som har avklarats och ska avklaras.
/En Bojan som jobbar sönder

Fotbollshuliganer

Jag och Mackan på sista hemmamatchen för A-laget i år och sista gången
ni ser mig så här på en A-lagsmatch, nästa gång är det matchställ på ;)

Kul, kul, kul...

Nej, något vidare kul är det inte. Det var ett mycket givande möte med sjukgymnasten om man ser långsiktigt, men inte lika givande om man tänker i det korta loppet och med juniorallsvenska som mål. Får tyvärr inte spela fotboll eller springa på 2 veckor, MINST! Men det leder till en bra sak och efter rehabträningen ska jag vara med och slåss om en plats igen.
/En Bojan som blickar framåt

My Phone

Den är inte alls flashig utan egentligen är den totalt värdelös. Ljudet är inte alls bra, bilderna man tar med kameran blir heller ingen större succé. Men en sak är helt sjuk med den. Den överlever tamigfan allt. Den har badat i sjön i Edane, blivit tappad i asfalten, överkörd med cykel, tappad i kakelgolvet, legat ute i kylan om natten och nu idag fick den sitt andra dopp i en vattenpöl. Kommer den klara sig? Ja, med erfarenhet så känns det så.
/En Bojan med världens mäktigaste mobil

Bojan´s Plus

Det finns även en hel del positiva saker som hänt denna veckan.
  • Seriesegern är bärgad och klar.
  • Besserwizzer-seger, lär bli en engångsföretelse.
  • Nytt rekord i bänkpress, mycket förvånad.
  • En ren och fin lägenhet, jag trivs.
  • Seger i första matchen i Solif, nu är det bara rakt fram mot final som gäller.
  • God mat, älskar det.
  • Och allt annat jag inte gnällt över.
/En glad Bojan

Bojan´s Minus

Denna vecka känns det som om listan kommer bli mycket lång, men förmodligen har jag glömt minst hälften, för man försöker ju inte komma ihåg negativa saker om man ska vara positiv.
  • Slarvat bort cykelnyckeln, detta sliter hårt på mina nya skor.
  • Skulle på The Roof och se på fotboll men projektorn var trasig.
  • Stängt på båda ställena som jag skulle söka hjälp för mina knän på.
  • Disk som plötsligt dyker upp, fast jag själv inte varit hemma.
  • Bowling, varför kan jag inte få ett klot som är cirka 1 meter i diameter lr nåt
  • Gnällig ledare som jag inte förstår vad han gör med överhuvudtaget.
  • Tråkiga rykten, varför har ingen sagt något så man kunde förbättra sig.
  • Allt för lite tåg till Edane.
  • Små bussar, trycka in 22 personer i något som knappt är större än en V70.
  • Stress när man äter, finns inget som är positiv stress.
/En Bojan som har lätt att finna minus

Klárt

Nu är det klart, vinst i J19, gött gött. Det var inte precis någon superbra match att se på men målen bara rullade in. Kommer allt bli bra det här, när det blir kval till juniorallsvenskan. Mer underhållande var det vid sidan av planen kan jag säga, kan det bli annat när den äldre av hjorsbergarna är med. Ikväll vet jag inte va det blir hade jäkligt lust att basta hos Albin, men så är det detta problemet med transport igen, som jag har haft lätt ordnat nu en ganska lång stund eftersom jag slipper åka till Charlottenberg. Men idag dök det upp igen ja. Får väl bli Barca på TV senare iaf.
Dagens våghals: O. Eriksson, slog en straff i ledning med 7-0, STARKT!
Dagens chipsätare: Känner mig ganska ohotad.
/En Bojan som känner sig stressad och drar sig från datorn.

Besserwizzer

Malin=Rosa, Ola E=Röd, Ola L=Grön och Jag=Blå
Utklassning!

Kladdkaka

Kan bara säga: Helt magisk!

Trevligt, Trevligt

Det blev en mycket lyckad, förtidig födelsedag för unga herr Eriksson. Efter bowlingen bjöds det på god mat Á la pappa Ljung, en mycket stark sådan där jag satt och svettades medan de andra verkade helt oberörda. Sedan var det dags för födelsedagstårtan. En extra kladdig kladdkaka skulle det vara, men själv tycker jag att den var "mjuk" och inte kladdig men smaken var det inget fel på för den kan bara beskrivas som gudomlig. Sällskapsspelet nummer ETT behövde också komma fram under kvällen, BESSERWIZZER, ett spel som i frånvaro av Ljung´s moder blir mycket lättare. En storseger med andra ord i min favör. Avrundat med Fifa hos Eriksson blev det en mycket trevlig kväll och som förhoppningsvis blir en tradition?
/En glad, segerrik Bojan

Bowling

Bowling har aldrig varit min grej och kommer förmodligen aldrig att bli det heller. Besöken i rännan kommer med mycket jämna mellanrum och det är mycket sällan det kommer en strike i protokollet. Hoppas i alla fall att formtoppen infinner sig när det blir bowlingturnering med AF, då finns det inte en chans att jag ska förlora! Nu blir det snart tidig födelsedagsmiddag för O. Eriksson det enda som vi kom ihåg, för varken present eller kladdkaka har det blivit, men vi har till på måndag på oss.
Tveksamt inköp: Bob´s Jordgubb-och rabarbersaft, en mycket illa mix.
Arvikas bästa lägenhet: MIN!
/En Bojan utan känsla för klot

Mästaren

Måste nog vara en av de slappaste någonsin. Det tog verkligen emot att resa sig ur soffan för att göra några smörgåsar och då var det tanken på att behöva smöra dem som gjorde att det kändes som att hoppa in i en vägg. Nu var det hunger som satte stopp för att jag skulle fortsätta att bara skjuta upp allt. All energi bara försvinner spårlöst så fort det har gått en skoldag (eller, energin är redan slut i skolan runt klockan 10) men när man kommer hem är det helt makalöst. När jag nu heller inte har någon fotbollsträning och en vilodag från gymmet så finns det absolut inget att göra och man bara känner för att vara slapp. Har mycket att göra men orkar jag? Nej skulle inte tro det, för om jag inte är mästaren på att ta det lungt är jag nog mycket nära!
/En Bojan som inte orkar något

Solif, Spela, Sova

Oderint, dum metuant, vad mer kan man säga. Gör som ett riktigt stjärnlag gör och tar inte i mer än vad som behövs. Nöjd att det inte blev fölust, var trots allt lite nervös för att teknikare skulle visa sig vara bättre än riktiga idrottare. Men jag visade vart skåpet skulle stå, med mina två otroliga inhopp ;) måste spara mig till finalen och vill inte att sporthallens golv ska få njuta av att förstöra mina knän lite extra.
Annars bjöds det på en fifamatch mot Albin förut, kan säga att här har jag tappat mark, killen bara öser in mål på mig, inte kul, inte kul. Men hoppas returen kommer snart för då ska jag ha tränat hårt.
Och jag säger det igen måste börja sova tidigare och inte bara på dagen:
"Genom att sova får tonåringen möjlighet att vila, återhämta sig och bearbeta dagens intryck. Sömnforskning visar klart och tydligt, att sömnen är nödvändig för att ditt barn ska kunna minnas och lära sig nya saker. God sömn hjälper hjärnan att sortera det man tagit in under dagen och ökar kreativiteten och förmågan att prestera, reagera och koncentrera sig. Dessutom är djup sömn viktig för tonåringens tillväxt och immunförsvaret" www.vardguiden.se
/En Bojan som redan hunnit med tre stycken tupplurar idag!

UCL

Kvällen blev inte som planerat, där vi hade borden på The Roof var projektorn trasig (något i den stilen var det iaf). Så istället drog största delen av laget till Adam och med en varsin inhandlad pizza blev det absolut minst lika bra. Trots att resultatet i matchen lämnade mycket att önska var det ett glatt sällskap som lämnade lägenheten efter en trevlig fotbollskväll.
/En Bojan som hoppas på Bojan nästa gång

Orientering och annat

Varit en riktig hård dag idag fast klockan inte ens är tre. Hade stora förväntningar på mig själv inför den stora utmaningen för dagen, orientering. Som gammal segrare av "Challe och Lotta" tänkte jag att detta skulle bli mycket lättare än vad alla andra verkade tycka. Hade dock glömt bort att jag har knän som inte är vad de en gång var. Så när starten gick och jag stack iväg tänkte jag inte alls på att ta det lugnt. Illa eftersom det inte dröjde mer än tre kontroller innan jag kände att jag började småhalta lite. Gång blandat med jogg fick det bli. Och en tid på långt över en timme fast jag inte gjorde några större missar får betraktas som ett stort nederlag. Efter orienteringen fick det bli mat och sedan en tur till atleten för att spänna sig.
Dagens Händelse: Försökte hänga på några jag trodde var orienterare men till min förvåning visade sigvara en ÄLG!
Dagens Produkt: Mannakvikk, en liter, vilken snilleblixt!
Ikväll blir det The Roof och se på Inter - Barcelona med fotbollslaget, trevligt trevligt.
/En lite sliten Bojan

2Pac - Hit 'Em Up (RMX)

Jocke kan verkligen det här med bra musik, vilken pärla.

Adam´s Makalösa Bacon

Adam Myhren Andersson har det där extra när det gäller att göra den där lite speciella maten. Eftersom jag och Ljung var hembjudna till honom på middag idag fick vi smaka på mycket god mat som samtidigt gjorde underverk för kroppen. Det efterföljande styrkepasset visade sig bli en kavalkad av mäktiga prestationer. Ljung pungar upp 75kg i bänkpress, nytt rekord för killen. Själv blir jag mycket överraskad av min egen prestation. Efter att ha stannat upp enormt i ökningen blev det NYTT REKORD IDAG!!!! 95KG!!!! Och det måste absolut bero på den magiska baconsåsen. Mycket nöjd är jag iaf och nu är det inte mycket kvar till målet för iår 100kg.

Dagens citat: "Nu får du allt lägga undan dessa Mike Tyson vikterna" A.M.A

/En Bojan som är jävligt nöjd med sig själv!


Bloggtorka

Det här är en helt ny känsla, har aldrigt känt så här förut, det är helt tomt. Hoppas att morgondagen för med sig lite mer och jag kommer på något ordentligt att skriva om. Lovar att er besvikelsen inte ska behöva bli långvarig.
/En Bojan som haft en mycket seg eftermiddag

Bojan´s Plus+

Detta är listan för allt som är positivt i mitt liv, framgångar och rent allmänt trevliga saker.
  • Det är faktiskt så att det blivit 7 raka segrar för mina lag sedan jag skadade mig. (Mer positivt än negativt)
  • Att det finns en knapp på facebook för att ta bort vänner man stör sig på.
  • Bli bjuden på mat, alltid lika gott och uppskattat. (Bjuder förstås tillbaks)
  • Att prata med lillebrorsan
  • Att kunna sova och äta obegränsat (Det är en ren gåva)
/En Bojan som gillar det där lilla extra

Bojan´s Minus-

Här listas allt som har varit negativt, tråkigt och helt allmänt är en motgång i mitt liv. Även enda gången i veckan jag fårbryta mot min regel om att vara positiv.

 

 

  • Ljung´s morsa har åkt till Kina (saknar alla mysiga besserwizzers)
  • Bengt-Åke Borgh, domaren som helt saknar känsla.
  • Den jäveln som tog min tvättid.
  • Har inget köttbullepaket i kylskåpet
  • Glömde en av mina dyrbara liter mjölk ute på bordet en hel dag.
  • Internskämt som inte ens internerna förstår.
  • När någon läser min blogg högt, finns inget värre.

/En Bojan som bröt mot regeln om att vara positiv

 


Rättelse

Var visst inte någon serieseger som blev bärgad idag, Torsby har ju fortfarande chansen. Tror stenhårt på att deras grymma anfallare dunkar in 43 mål i nätmaskorna kommande match.

/En Bojan som tror på det omöjliga

Success

Imorgon kan det ske. Något man ser fram i mot på våren och krigar för på hösten! Seriesegern i J19 västra kan hamna i Arvika och med största sannolikhet gör den också det. Ska inte ta ut något i förskott (riktigt tråkig klyscha), men det ser onekligen riktigt bra ut. En sådan här match när motivationen är på topp och man inte känner något för att hålla igen är de absolut roligaste (kan jämföras med de matcherna jag gjorde i IF Örnen mot ÅÅ United.) Sådana matcher där man trotsar alla negativa tankar och bara löper meter för meter, gör passning för passning som alla känns perfekta, skjuter skott på skott allt för att man vill bidra till segern, ger allt i varje duell och fortsätter att kämpa trots krampen i vaderna. Det är det som gör att man vill fortsätta att hålla på med fotboll och är anledningen till varför man lägger ner hundratals och åter hundratals timmar varje år. Känslan att få gå ut på planen och få göra allt för att vinna, det är ren glädje. Så ta i nu förihelvete och vinn imorgon. Lycka till!
/En Bojan som gärna hade velat vara med

Källsortering i bott

Känner att jag har gjort mitt idag för att jorden ska bli ett bättre ställe, har källsorterat inte mindre än fyra fulla pappkassar.
/En miljömedveten Bojan


Filmkväll - The Boat That Rocked

Dagens film som visades på Ljung´s Biograf, mycket trevlig utan någon speciell story men med mycket
sköna karaktärer.

Raggare

Ligger i sängen och diggar all ljuvlig raggarmusik utanför fönstret. Måste säga att även om det mesta är långt ifrån vad jag själv lyssnar på, så är det ändå väldigt härligt att höra att det finns människor som lever. Men jag har nog inte förstått hur coola de som åker varv på varv är när jag tänker på hur meningslöst det måste va. Vill veta en storstad detta fenomen existerar i? (för tänker inte vara kvar i Arvika resten av livet trots att jag inte ens varit Arvikabo i ett år och vill undvika den staden där denna konstiga kultur, lever parallellt med den här.)
Anledningar varför jag inte har funderingar på att haka på dem:
1. Tycker inte att Shell/7eleven har det där lilla extra att jag vill hänga där utanför i timmar.
2. Tycker inte att Styckåsgatan är så mysig att jag vill cruisa där in på småtimmarna.
3. Kommer aldrig känna mig tuff sittandes i en Volvo och skrika.
4. Känner att jag inte vill vara coolast på Taserud.
5. Tycker det är roligt att köpa färgglada kläder.
6. Använder bälte i mina byxor.
7. Vågar påstå att jag helt enkelt är för smart och vältränad.
/En Bojan som helt enkelt inte fattar

Frihet

En mycket härlig sak med att ha egen lägenhet är att man kan göra nästintill vad man vill, äta köttbullar direkt ur paketet, spela musik på hög volym (dock inte för att det som kommer ut från min dator klassas som ljud och når då heller inga högre decibelgränser), ha massa saker på golvet och disk som man SKA ta (men inte orkar och bara diskar undan när det verkligen krisar). Det är så det ska va tycker jag, dock inte lika kul att visa upp för de som kommer på besök, men då bara forsar ursäkterna ut ur min mun så är det också löst!
/En Bojan som för tillfället inte orkar ta tag i diskberget

K´naan - Take a Minute

En otroligt bra låt som jag får tacka O. Eriksson för att han spelade upp för mig
den låt som spelas absolut mest i Villa de Widemark nu!
/En musiklyssnande Bojan

Mycket, Mycket Bra!

Kan inte vara mycket mer tillfredsställd just nu. Kom precis hem från matchen mellan AF U och min moderklubb IF Örnen och jag kan säga att den här matchen var mycket viktig att vinna :D Trots att jag inte spelade själv känns det otroligt bra. Matchens höjdpunkt? Helt klart O. Erikssons enorma tackling (kommer komma ihåg den länge!)
/En spelsugen Bojan

Gymmet = Love <3

Ännu ett mycket skönt pass på gymmet avklarat. Man blir inte lite nöjd varje gång man varit där och man känner sig alltid lite starkare efteråt. Men som jag läste på internet igår, och som stämmer otroligt bra in är: Det är inte att lyfta vikter som är den svåra delen för att bygga muskler utan det är att äta rätt. Mycket vist sagt. För så är det iaf för mig, och när jag sedan ska göra all mat själv blir det ännu svårare då köttbullar och makaroner inte är rekommenderat alla veckans dagar även om det är starksenap på. :) Och till er som vill ha längre inlägg, dröm vidare. ;)
/Bojan

Chokladbollar


The new positive me!

Från och med nu (och jag lovar!) ska jag inte vara så jävla bitter hela tiden. Utan nu ska jag sprida energi och vara glad, för en glad Widemark är mycket trevligare än en sur Widemark tror jag alla håller med om. :)
Vill också påpeka att jag hade en dold talang i att göra Chokladbollar för de blev inte lite goda. :D
/En, på mycket bätrre humör, Bojan

Livet leker inte bara för man e barn

Idag var det dags för comeback av mig ute på Viks fotbollsplaner, en comback som kunde ha gått lite bättre än vad den gjorde. :( En veckas uppehåll var absolut inte tillräckligt, 10 minuter efter träningen var i gång kom känningarna, illa, illa, illa. Så får ta på mig att jag är en riktig kärring, men vill ju kunna använda mina ben några år till iaf. Nu får jag ta och simma, cykla och träna styrka igen och förhoppningsvis få tag på hjälp. Hur ska man orka?!?!?! :(
/En mycket nedstämd Bojan

Bild från turen

Josefin och Ola

En till backe?!?!?! meeeeennnn

4h 6min 55sek! Där har vi tiden för något av det sjukaste jag har gjort. 6,7 mil låter ganska mycket, men det är jävligt mycket! Att man sedan har en cykel med en sadel som ja-a är jätteskön, gör det bara mycket lättare.
Fast ett stopp för intag av mjölk gick det inte lättare och när en av följeslagarna fick se sitt enorma bakhjul explodera var uppförsbacken enorm. All heder åt Ljung, men att inte fullfölja, illa illa. Men i mål kom vi och en delad seger mellan mig och Josefin blev det, bra jobbat!
/Bojan

Hertzöga - Arvika Fotboll

Det blev som jag hoppades på, en mycket trevlig kväll i Karlstad. Arvika mosade sönder och samman det stackars hemmalaget med hela 12-1 (1-1) Riktigt bra gjort! Tar dock åt mig en stor del av äran och betecknar det här som en ren coachseger! :D
/Bojan

Resultatet

Mäktigt! och pricken över i:et är att den serveras i detta vackra porslin.

Ljung agerar kock

Maten var helt utsökt, tror man att man har ätit allt måste man prova
på den här rätten: Spaghetti Carbonara ala Ola, mycket svårt att inte gilla!

Ljung´s Crib

Har tagit mig till resturang Ljung efter ett dopp i Arvikas mycket trevliga simhall. På menyn står Spaghetti Carbonara som köksmästare Ola skall tillaga. Ikväll blir det att följa med J-laget och förhoppningsvis se en mycket trevlig match i den stora staden Karlstad. Höres!

/Bojan

Hur i ***?!?!?

Ser till min stora förvåning att besökarantal är på samma låga nivå som innan jag länkade den hela tiden, illa illa illa :/ Men vet att det gäller att hålla ut, känner på mig att jag iaf är några steg närmare de riktigt stora :D Kommer uppdatera minst två gånger per dag, I promise!
/en fundersam Bojan

And the dishes is gone

Efter att ha varit i Karlstad med Ola E hade jag ett nytt uppdrag att utföra: Ta hand om det enorma berget av disk som växt sig stort utan överseende av mig. Återigen är det min lättja som har gjort att det har fått vuxit sig så stort, ajajaj. Men efter att jag taggat sönder på att ta stegen fram till diskbänken så försvann allt som tidigare varit ett tugnt ok för mig i en rasande takt. Skummet flög runt i hela köket men nu är det gjort! :D
/Ockeman

Nya Dojs!

Införskaffade nya skor eftersom det gamla blivit allt för obekväma.
Ska tilläggas att jag är mer än nöjd med de nya :D

Keep Villa de Widemark fresh!

Inte så jäkla kul att sätta igång och städa hela lägenheten men ack, så viktigt. Kan ju inte ta hit folk som jag gjorde igår när hela min bostad lätt skulle platsa i "Rent Hus". Eller så skiter man fullständigt i det och drar en tur till Karlstad vilket känns mycket mer lockande! Nej, så får det bli!
/Bojan

Paus

Brukar ofta bli så här att varje nytt inlägg kommer sent på natten, undrar vad det beror på. Känner man sig mer motiverad? Det stämmer nog, för det är alltid mycket lättare att tänka när man gått och lagt sig, en av anledningar till att man blir mer vaken och får känslan att man måste skriva lite.
Har hursomhelst sedan förra inlägget fortsatt försöka vara lika seriös, något som dock inte slutade riktigt så bra som jag hoppades. Måste stå över minst en veckas fotbollstränande p.g.a att benen blivit utslitna :(:(:( Så mycket gym har det blivit nu istället, och fick i dag för övrigt beröm av Samson!?!? då han sa att jag va det värsta han sett (på ett mycket positivt sätt) :D självförtroendemätaren åkte i topp. Som avrundning på en mycket bra dag i övrigt med en Sverigevinst bl.a blev det en trevlig promenad på gatorna i den lilla staden med alldeles för många raggare.
/Bojan

RSS 2.0