En dag, två dagar, tre dagar

Jul, väldigt många paket, väldigt mycket mat, väldigt väldigt väldigt mycket godis!!! Har varit riktigt trevligt i dagarna tre och nu är det bara att fortsätta i samma anda. Lite dåligt med gym och annan träning har det varit så åker snart till Gunnarsbyhallen och ser vad Mr Rönning sysslar med så har sent på året. Ryktades att han skulle ta ner ID3s champ på pingis, vi får se!

Julafton

Idag är det julafton!...eller nej inte riktigt, men idag ska det ändå firas. Slog in paket som en galning igår för att de skulle vara klara för den stora dagen som den nu är. Lacka dem är något alldeles extra vill jag lova. Så snart ska jag bege mig till chberg för en kväll som ska andas extravaganza.

Sömn

Vakan är slutförd, mycket trevligt! Blev trettio rakhyvlar rikare, en perfekt present enligt Malin. Berömmer jag mitt skäggstubb så ofta? Donken fick stå för maten för julbordet orkade jag inte duka upp för tio personer. Många galna uopptåg bjöds det på och o Eriksson är helt sanslöst rolig! Sömn bjöds det dock inte på, men det var några med riktigt tunga ögonlock som trodde det. Sömn är dock ett måste, blir sjukt grinig när jag inte sover, så det var endast min kropp som var närvarande i kyrkan...

Fifavaka

Nu är det dags för repris på fjolårets lyckade arrangemang, och två år i följd det är tradition, som Ekwall och Lundh skulle ha sagt. Har precis kastat ut sängen genom fönstret, för inatt ska ingen sova! Jag och Eriksson är de enda som är på plats än så länge, eftersom vi prioriterar träning istället för popcorn i biomörkret. Kan bli bra det här, och julklappsutdelning ska det bli senare ikväll, spännande!

Julstämning

Börjar få till lite julstämning innan den legendariska fifavakan som hålls
imorgon. Kanske ska ta och börja vaka redan nu, uppesittarkväll och
allt!

Chill

Blev en lugn kväll med fifa istället för partey, går inte av för hackor inte.

Miljö

Idag tog jag och gjorde en stor sak för miljön som den miljöaktivist jag
är. Men alla var inte lika glada (läs den legendariska Taccola-flaskan) men
jag är iaf ett större kök rikare på den här kuppen.

Business Style

Det måste synas att ens tid är viktig och att man är en upptagen man,
därför är det business i ren italiensk stil som gäller, något ska inte Thorén
vara först med!

GPS

När vet man att man borde ta en vilopaus? När man bor i en etta och i praktiken ska ha omöjligt att gå vilse. Gick in i min garderob och tittar förvånat varför det inte står någon toalett där.

Megamycket

År efter år gör de samma sak på den kära skolan, lägger precis allting samtidigt, någon lärare vill tillochmed att man ska hinna två prov i samma ämne, tror de att man är en maskin? Okej då, det är jag. Lätt överstökat allt det här.

Solif

Så himla olika är inte jag och mitt alterego pokémonen Hitmonchan. Och med Pika, Psyduck, Ash och en hel armé av pokémons så var segern äntligen bärgad i solifs fotbollsturnering!

Luciapokalen

En del bilder från helgen! Ett helt äventyr dokumenterat, men alla känslor
och intryck kan inte fångas på bild.

Solif-finals

Magisk morgon idag. Ingen Lucia som förgyllde, ingen frukost på sängen, men solif-final-dag. Planeringen hade inte varit den bästa och det var lite osäkert hur arrangemanget skulle bli, men som det blev. Dans efter show efter dans, det var mycket det bjöds på, men bäst måste ändå Ash och hans pokémongäng ha varit. Fantastisk skön seger av dessa små varelser, där de sköt på bollar istället för att vara fångade i bollar.

Gothemburgo

Glider nu ut ur staden efter en händelserik helg. Allt gick på räls, men ibland tog inte rälsen en dit man exakt ville men vad gjorde det? Absolut ingenting! Att tävla bland brunsprejade män och kvinnor till höger och vänster och med en publik på uppskattningsvis 500 personer gör allt riktigt overkligt, och att sedan några av arrangörerna trodde vi skulle med på bodybuildning kunde ha gjort det till en ännu konstigare upplevelse. Mersmak? Definitivt!

Luciap

Känns bra, Toney F var dopad, vilka förväntningar det bygger upp inför helgen, hur stora killar kan det verkligen vara där?

So life

Vik är en riktigt mysig och förträffligt ställe att vara på. Skulle vik ha någon motståndare av nästan samma klass skulle det vara morastvallen. Morast är dock inte som förr, avståndet är för långt, ingen av de gamla killarna är kvar, sommaren är det fullt upp med annat. Kan lova att jag blir en smula nostalgisk, bra skönt det ibland också, då kommer man ihåg saker man gjort också och inte bara gör eller vill göra. Någon gång blir nog planerna av om att ta och campa där trots att de planerna blivit lite igen dammade för stunden. Kommer aldrig mer ha den planen som träningsplan iaf och inte Charlottenbergs stora arena för den delen heller. Nej, igår kände jag att Charlottenberg inte är så magiskt det en gång var för mig, man ska inte bli för medveten då förlorar det sin charm. Nej, Arvika är stället som verkligen har fångat mig, kommer säkert röra mig vidare, men just nu trivs jag otroligt bra med att åka till vik de dagarna det beger sig, lever här just nu.

Julclaps

Julklappar var inte den enkla uppgift att införskaffa som jag trott. Det är nog bland det mest avancerade man kan ge sig på, det finns mycket, mycket skit, mycket dyrt, mycket opassande, mycket som inte passar och få av just de där helt perfekta presenterna. Tror jag har lite prestationsångest.

Tibetaner

Har blivit helt superintresserad utav dessa den senaste tiden, ovanligt? Nej, för såklart har jag sett en film och blivit helt såld. Buddhismen är väldigt smart tycker jag, inte våld? Vilket genidrag! Många har mycket att lära sig!

Fesk!

Slog på stort! När man har ugn ska den ju användas, och vad passar inte bättre än att kasta in några rediga laxfileér i den? Inget passar bättre så sagt och gjort, och lite nyttig byggar mat blev gjord.

Mi Comida Especial

Mat enligt nisse-G skulle se bra ut för ögat och lukta gott, smaken skulle inte existera men tror ändå att vissa mästerverk man kan slänga ihop rent utsagt ser vidriga ut men smaken blev ändå excellente på denna kulinariska upplevelse. Ska göra mer i den stilen, blir så stor överraskning då vad dyngan kommer att smaka.

What a Day!

Idag har det varit en alldeles perfekt dag. Fotbollsmatcher, bastu, tacos, fifa och donken. Trevliga människor och riktigt skoj, varje dag som den här tack!

Sauna

Bastu på vik efter en dag fylld av fotboll med mycket mål! Roligt värre!

The Basement

Det är inte varje dag man är där, i Carlsson berömda källare, men idag så infann man sig. Mycket trevligt med fifalir mot grabbarna!

Motivera motivationen

Oh, det var verkligen ingen lekstuga nere på gymmet, trodde jag skulle dö i bänken så gav upp och tar nya tag någon annan dag, får nog inte underskatta sömn så här brutalt.

Blött, kallt och varmt!

Vilken dag det har varit, hunnit med flera diskussioner med Bengan, köpt lunch?!?!, simmat klassikern och spelat fotbollsmatch, är inne i Maslows flowstadie nu tror jag, även tagit en pratstund med en granne om hur tur det är att det är varmt inomhus, givande att träffa nya människor!

Va? Hur? vart?

Nej usch vad jag varit en riktig segmört idag. Är det denna lömska apatin som kommit och gjort mig sällskap igen? Bara degat sönder hela eftermiddagen och kvällen och när jag väl har laddat upp energin igen då är det sängen och sova som gäller. Kanske inte blev riktigt som jag tänkt mig, men men, nu ska i alla fall min adventstake få känna på lite frisk luft igen. Jag å andra sidan får försöka att ge lite tid åt min ledarskapsutbildning. Namnsdag idag också, en del som kom ihåg denna speciella dag, tack till er!

Formtopp

Inte gymmat på en vecka, inte simmat på månader, vilat mig i form för den sista sim-klassikern imorgon. Sjunker antagligen som en sten, men kan hålla andan länge. Frågan är om det går i 80 längder, ska väl gå!

RSS 2.0