Oh

Funnit min absoluta styrka när det gäller att vara ute. Är den på dansgolvet? Nej. Är det att ta ton? Nej. Är det att vara mästare i deep(p)-talk? Ja, utan tvekan.
Riktigt trevligt att få se alla i ID2 befinna sig i Villa de Widemark. Tacosen tycker jag själv var mycket lyckad fast man kunde höra från vissa håll att den var stark. Och klart körde ju på "hot" som vanligt. Vet inte varför det alltid blir så, för tror det bränner mest i munnen på mig faktiskt.
/En Bojan som börjar städa upp

Träning, Tacos, Ritz

Det blir en hektisk dag på alla sätt. Blir att handla in allt man behöver för att 11? hungriga själar ska få mat i sig. Har m. bengtsson rätt att 800g köttfärs räcker, då tror jag att idrottarna har övergått till att bli anorektikers. Sedan träning, blir att betala all böter jag dragit på mig, illa. Direkt efter träningen ska jag sedan tillaga maten, tacos, kan bli riktigt lyckat som förfest till det stora kalaset på Ritz. Kronqvist, vilken kille.
/En Bojan som är laddad för dagen

degerfors

Riktigt skön dag, var dock vaken redan halv 4 imorse och är vaken nu, måste ha sovit lite längre i bussen än vad det kändes som. Annars skulle det kännas omöjligt att klara sig såhär länge. Resultaten och cupen gick våran väg idag slutade på en andra plats, inte fy skam. Ska dock inte säga något positivt om min insats för den var verkligen under all kritik. Hade ingen som helst koll på vad jag höll på med. Kvällen har varit riktigt härlig och avslutade dagen med plättar och blåbärssylt, sjukt gott.
/En Bojan som nu behöver sömn

Fotboll

Nu är skorna på fötterna, fint, länge sedan man kände ett par riktiga fotbollsskor på dem. Även avverkat en mycket givande körlektion, ajaj vad mycket det är man inte kan. Får nog bli en hel del sådana innan maj känner jag, om det här ska gå vägen. Får nog även slå till på att planera vilken megastor matsäck som jag ska ha med mig på turneringen imorgon, Mr Ljung hade visst något stort på gång och jag vill ju inte känna mig sämre!
/En Bojan som laddar

Skor

Slog på stort idag, och jag vet att det ligger i allas intresse att se att jag har på mig ett par riktiga fotbollsskor. Har inte inhandlat dem, men det stora var att jag brydde mig om mina stackars fötter och tog steget för att införskaffa dem. Med det ordnat kan jag inte tro på annat än succé i cupen på fredag. Tycker heller inte att samlingstiden klockan 06.00 avskräcker, då jag har för vana att vakna runt 4. Speciellt det där, skulle ha satt upp en videokamera utanför och se om det är tidningstjänst eller något som väcker mig vid den tiden, för helt klart är att det inte är väckarklockan. Ska sätta fast boven som tar min sömn nu!
/En Bojan som har trasiga skor

Nas feat. P. Diddy - Hate Me Now


Skiing

Blev ingen vidare uppladdning inför kraftprövningen i eljusbanan på Vik. Någon smart person har uppfunnit den vidriga fiskbullesåsen, så det fick bli grönsaker. Vallan var heller inte det bästa, kändes som att slita sig fram i gyttja när man åkte, men det kan nog mest stavarna ta åt sig av äran. Kan jämföra dem med överkokt spagetti, tror det är så nära man kan komma. Får bli att investera i riktiga grejer, satsa på ett par 3000-kronors. Nu är det inte så att jag har en massa undanflykter för att det gick dåligt, utan faktum är att det gick riktigt bra i övrigt, var värt att tillägga.
/En Bojan som stakar sig fram

Köttbullar och makaroner

En del saker är samma som varje vecka, köttbullarna och makaronerna återkommer iaf en gång. Även fast jag nu har utvecklat mig lite och satsat på lite mer variationsrik mat. Men något annat ändrar sig till denna vecka. Slog på stort och tog och beställde en körlektion. Kanske inte låter så stort, men för en som verkligen inte har sinne för motorer så är det ett enormt steg. Ska bli mycket spännande.
/En Bojan som tar tag i sitt bilkörande

Nas & Damian Marley - Strong Will Continue


Härligt

Länge sedan jag kände mig såhär utvilad som jag gör nu. Walk Away med Wyclef i hög(?)talarna, volymen är inget att imponeras av, men annars är det helt perfekt. Känner att jag kommer uträtta underverk idag på det här humöret.
/En Bojan full av energi

Natt

Tror jag ska gå och lägga mig redan nu, kl 22.20! Känns som jag uträttat allt jag kunnat på en mycket intensiv och rolig dag. Enda smolken i glädjebägaren är att A. NorQvist är så omöjlig i både bowling och fifa.
/En Bojan som är trött

Villa de Widemark

Blev visst väldigt dåligt med att se på fotboll idag, för blev en del jag tänkte göra klart innan jag gick dit. Har tagit disken, städat, handlat, återvunnit, skruvat, duschat, ätit, vikt tvätt. Lite nöjd än så länge med vad jag hunnit uträtta idag, blir säkert mer.
/En Bojan som är mycket flitig

Tre dagar

Så länge är det tills nästa fotbollsträning, vilket gör att det kommer vara många rastlösa timmar framöver känner jag. Kanske får bli några fifa-matcher istället, för så roligt det spelet kan vara när man vinner lite. Överraskade mig själv otroligt igår, kan jag verkligen vara såhär bra?
Nu blir det att städa hela lägenheten och får nog bli en tur till vik och titta på fotboll efter det.
/En Bojan med spelsug

Intressant

Ett litet intressant fenomen på bloggen är att de dagar jag skriver inlägg, det är de dagarna som jag får minst besökare. För under tiden jag inte bloggat har statistiken höjts men nu när jag börjat skriva är den på bottennivå igen, intressant.
/En Bojan som fascineras

Fredag

Är mycket nöjd med att jag inte tog den konstnärliga sidan med att skapa med papper och penna. Utan valde att skapa med kroppen istället, drama vilken grej! Och den scenkonst o.eriksson bjöd på idag var Svea alldeles för liten för, känner på mig att killen kommer gå långt, Dramaten?
Annars är det träning ikväll så nu laddar jag upp med korv och bröd, länge sedan. Brukade bli det ganska ofta i början när jag flyttade hit, men efterhand som min kulinariska sida har utvecklats har den gamla favoriten försvunnit, för att nu återuppstå.
/En Bojan som spelar sin roll

BodyPump

Sista gången det är pumpa med Paul. Ska lasta på stora mängder idag hade jag tänkt, men tveksamt hur jag gör när det kommer till benen, känns som hela vänsterbenet skulle behöva lite vila.
/En Bojan som är beredd för pump

Snabbt

Åkte till Charlottenberg och lagade mat åt familjen sedan åkte jag tillbaka till stan. Man kan inte påstå att jag inte bryr mig om dem. Nu ska jag ta tag i allt annat som jag försummat.
/En Bojan som vill göra rätt

Wyclef Jean - Walk Away


Lil' Wayne - Paradice


Träning piggar upp

Hela dagen har det känts som jag varit lite seg, men direkt man har genomfört en träning så blir allt så otroligt lätt. En av anledningarna varför jag aldrig hoppar över en träning, för oavsett om man kanske inte presterar 100% på den så kommer man snabbare upp till humörtoppen. Ska använda min ny vunna energi till att göra iordning lite i Villa de Widemark.
/En Bojan som älskar att träna

Perfekt...

Sjukt bra dag idag, kändes verkligen som jag kunde allt på de två proven som dagen hade att erbjuda... Men nu blir man genast mycket piggare för Mr. Ljung har slagit på stort och serverar nuggets.

/En Bojan som måste ha mat

Dedication

Fick användning för ett av mina nya favoritord i rubriken. Och det kan inte beskriva bättre vad jag gjort de senaste timmarna, hängivit mig åt plugg. Tråkigt men nödvändigt, för det är extra tungt att det är dubbelt med prov imorgon. Men smörgåsar med den ständigt återkommande texmex-skinkan på toppen, har man gett energi i den utsträckning att man klarat att läsa lite iaf. Nu får det dock bli sängen, innan 23.00 är ett måste.
/En Bojan som ibland känner att motivationen finns

När man minst anar det!

Det har ryckt lite i bloggar-fingrarna nu på kvällen, vet inte vart suget riktigt kom från men oavsett så är det så det ligger till. Ringrostig? Jo, tar nog ett tag innan man kommer in i det och hittar den så åtråvärda känslan, så att kunna producera inlägg efter inlägg med kvalité. 54 stycken som känner att de behöver bloggen för att orka med vardagen, kan nog inte stämma, men känns bra med tanken på att någon av dem kanske känner så. Mycket har hänt sedan det senaste seriösa inlägget, då både jul och nyår har passerat. Jul firades hos farmor och nyår med vännerna, fina grejer.
Årets löften (har med största sannolikhet redan glömt bort några fast det bara gått 18 dagar av det nya året):
Ringa mer än jag skickar SMS (omöjlig att genomföra)
Sätta personligt i bänk fast jag nästan aldrig är på atleten.
Simma en gång i veckan, simklassikerns rekord i fara?
Gå och lägga mig innan klockan elva på vardagar, sömn är viktigt.
Ge allt i varje situation.
Ta körkort fast jag aldrig övningskör.
fortsättning följer
/En Bojan som överraskar

RSS 2.0