Inferno

Allt i en stor hög, effektiv städning det. Blev lite tagen på sängen av hur mycket jag lyckats trycka in i min lilla lägenhet, vart kommer allt detta ifrån? Får nog ta och minska tidsoptimismen och ta någon dag till med det här.

Gästbloggare Emelie

Hallå bloggen!
Idag har jag fått den stora äran att få besöka den store Oskars blogg!
Det är riktigt stort ska jag säga er! Endast speciellt utvalda människor har fått den här stora äran. ;)
Vad man ska skriva, ja, det vet inte jag... För det här med blogg är väldigt nytt för mig. Men nu gör jag ett lite försök i alla fall.
Oskar är en kille som jag lärt känna riktigt bra, i alla fall på den sista tiden.
Han är en kille som har många järn i elden ska jag säga er! Man får verkligen köra på för att hänga med i farten. 
Och nu har det gått och blivit sommarlov, och jag kan säga er att Oskar har väldigt mycket att göra med både fotboll, jobb.... och mig.
Fotbollen går för tillfället väldigt bra tycker jag. Tränar som en galning så att han blir hur trött som helst, men han presterar som en gud ändå ;) Har aldrig träffat en sån man förut som kan somna så fort och vart som helst, och ser hur gullig ut som helst! :p
Jobbet funkar skitbra! Han passar verkligen in hos oss tjejer nere på Nordells. Han har charmat alla Arvikas tanter, så nu kommer företagets vinst gå spikrakt uppåt ;) passar honom som handen i handsken, så framtiden är utstakad! Oskar = Kondisguden!
Och mig.. Ja, han är min gud helt enkelt! ;)

Ta det här inlägget seriöst, för det är det verkligen! ;)

Natti Natti gott folk!
Och tack Oskar för äran att skriva i denna blogg :*

Student 2010

Mycket att göra igår, tur att det ändå fanns en liten sovmorgon så man hade energi att orka med allt som skulle göras på ett fullspäckat schema. Först till skolan för att ha lite betygsprat, vidare till matsalen för GOD skolmat, duka för serveringen, hem och byta om till dresscoden, servera, ner till Taserud för studentfirande av min broder: Stolt över dig!, hem till lägenheten för mat och paketöppning, till vik för en träning och sedan tåget till Edane och Albin för bastu och Peggle! Hektiskt gårdag ja. Men nu är det ny dag och efter frukosten med klassen och avslutningen är det strax dags för bryggan och sedan jobb, gott.

Student 2010

En mycket stilig broder!
Taggade grabbar för studentserveringen för Solberga!

Snart Slutt

En helg som har försvunnit ganska fort. Kan bero på en viss fotbollsmatch som slukade ofattbara 7,5 h och då var den på hemmaplan, vilken grej! Annars har det varit fifa, minigolf, grill och gym som gällt, inga dåliga grejer det! Inte många hårda dagar till veckan vad gäller skolan, får ta och göra sistaprovet imorgon och sen se om det blir något imponerande minigolf-resultat, inte en tung dag precis.

Farliga killar!


22 sekunder!

Jo nog kunde man beskriva det jag och Mr Ljung gjorde som brottsligt, inte varje dag man ser oss två mycket hederliga medborgare ta hand om ett cykellås, med hammare och skruvmejsel. Kanske inte var den diskretaste kuppen som utförs, men den finessen som detta utfördes med, var det som gjort för att ha åskådare, bara för att visa konsten.

Eminem - Not Afraid


Stel

Farlig för kroppen springturen igår var. Nedsatt funktion av benen idag tack vare den mycket goda träningsvärken som har satt sig fast i dem.

RSS 2.0