Pirrar i Benen

Varit i gång och löpt i två dagar nu och det börjar kännas som att formen smyger sig på. Och att det blir att köra ordentligt till veckan.

Vi spårar inte ur

Samma som på varje geografilektion där det bjuds på en omgång på spåret, vinst. De andra i dressinerna har inget att sätta emot 1:a klass som bara radar upp segrar. Ovanligt många 10-poängare idag, finfint.

Hjärnsläpp

Hade nog ett av mina största hjärnsläpp någonsin, något annat kan inte förklara hur jag totalt kunde glömma tiden för träningen idag. Och jag satt ju bara i soffan och väntade på att den skulle börja, otroligt missnöjd med mitt minne nu.

Ung ledare

Inte en helt vanlig dag utan idag så var det dags att ta ännu lite mer ansvar efter att redan vara med i elevrådet och vara med på expot i aulan, nu var det dags för att fånga in lite kunskap så att nästa års Solif blir det bästa genom tiderna. Jag och Ljung briljerar något.

Triangle

Tror jag aldrig känt att min hjärna har arbetat så hårt när jag ser på film som när vi såg den här igår. Jag störde mig något så otroligt på filmen för man kan säga att den var hyfsat psycho.

Spökjakt

Det bjöds på äventyr innan 12 slaget ikväll. Tror vi skulle och se efter något spöke av något slag, och det var ett gäng uppskrämda killar jag såg när jag hoppade in i bilen. Såg vi något spöke då? Nej, såklart inte, har aldrig trott och kommer aldrig tro på att de existerar. Men Mackan rattade sin Audi med ackuratess och det blev en trevlig åktur trots att målet aldrig uppfylldes.

Tandläkaren

Jo nog kändes att det var ett år sen senast. Gillar verkligen inte den vassa saken de ska arbeta i munnen med men fick bekräftat att mina tänder var perfekta så då kan man inte klaga.

Fejkbyggers

Någon gång i framtiden har man lust att bygga sitt drömhus. Men frågan är om man vågar efter att ha sett det här programmet "fuskbyggarna". Får hoppas det bara finns kunninga, snälla personer i framtiden.

Mobil

Ja nu har den tillslut somnat in, återupplivningsförsöken hjälpte föga denna gång och nu har den nog somnat in för evigt. Tackar den för alla trevliga stunder. Och tack min älskling för att jag kan låna din ett tag<3

Sköning utöver det vanliga

Ola E visade mig ett klipp på den här killen, och man kan inte säga annat än att han är kung!

Italia

Eftersom att det är Italien som gäller snart så har jag även utökat min kulinariska sida med att använda pesto. Så idag blev det pesto, pasta bacon och köttbullshalvor, vansinnigt gott om jag får säga det själv.

Mobil

Hade redan börjat slipa på begravningstalet för var helt säker på att det var ute med min följeslagare och att den nu inte skulle gå att få liv i igen. Men den visade sig vara en kämpe och efter flertalet återupplivningsförsök, i och ur med batteri, blåsa på den, slå den riktigt hårt fick jag liv i stackaren. Den är inte längre en fröjd för ögat, frågan är om den någonsin varit, men den är en överlevare. Den är bra på det den ska vara bra på, men även det den inte är gjord för, som att simma, få känna på tyngdkraften och bli tillplattad. Tack för att du inte gett upp än.

Frukt

Min absoluta favoritfrukt är avokado. Så otroligt god och svalde nyss min fjärde för dagen.

Beeo

Det blev ett besök i biosalongen denna kväll med Shutter Island på den stora vita duken. Inte många som var där men sällskapet var det bästa. Filmen var bra men obegriplig stundtals. Godiset var gott men kortlivat. En helt perfekt kväll med andra ord.

AjAj

Inte skrivit på ett litet tag nu. Men därför så bjuder jag på några rader nu istället. Följetongen med mina ben som inte är på topp fortsätter. Det letar sig uppför benet och nu har turen kommit till min ljumske. Men ska väl vara van i det här läget, bara det är helt bra till Italien så är jag nöjd.

Isbad

Den "nya" grejen för att benen ska må bra och även om det kan tyckas lite oskönt att hoppa ner i en tunna med kallvatten och snö blandat, kan jag säga att det är mycket uppfriskande. Ska göra det så ofta jag kan för just nu känns det sjukt bra i benen.

Vasalopp på TV

Klockan började ge störande ljud ifrån sig och tiden var inte mer än 10 i 7. Hade bestämt mig att jag skulle vara vaken och njuta av att se på en av årets höjdpunkter i TV-sammanhang. Men resten av kroppen följde inte med viljan och det var en kamp att försöka hålla sig vaken. Det gick i perioder och missade nog en del, men det kommer ju fler år. Har även grym lust att ställa upp själv för känner mig otroligt motiverad för att ta mig an utmaningen att skida i 9 mil.

Möra ben och plättdax

Uppe med tuppen idag för att förbereda sig med en ordentlig frukost för dagens kraftansträngning, en fotbollsmatch. Frukosten var god och lika så sömnen i bilen på resan till Kongsvinger. Men resultatet var inte gott förlust och lika så benen som nu behöver mycket vila och ingen vila utan ett lass plättar. Samtidigt som man ser på hederlig svensk fotboll på TV, låter nog de animerade spelarena göra jobbet ikväll, fifa får jag hoppas på, måste ju vara bättre än det här.

Lovsunk

Har gjort något helt otroligt detta lov. Har bara haft på mig mjukisbyxor varenda dag, något står inte rätt till. Och så är det faktiskt, har inte haft orken att fixa så att mina kläder är rena och fina men det ska det bli ändring på nu.

Pasaporte

Kände mig mycket kriminell idag när jag besökte den mycket ståtliga byggnaden kallad Polishuset. Men som tur är var mitt besök där inte förknippat med någon brottslighet överhuvudtaget. Det var för att äntligen skaffa det som man egentligen redan skulle haft, ett pass! Kan vara en bra grej att ha då jag tillslut ska få ta mig längre bort än Danmark. Längtar.

Monopaul

Det skulle bjudas på ett rafflande spel kändes det som när alla vinsthungriga satte sig ner runt bordet. Man kunde nästan ta på spänningen, och det var nog en och annan som suttit hemma och tränat på känslan att ha en stor hög monopol-pengar i handen. Kände mig själv lite darrig då jag la handen på min allt växande hög. Gata efter gata lades det beslag på, det pågick heta affärsuppgörelser, vilka skulle visa sig få förödande konsekvenser för vissa och stora leenden på läpparna för andra. Helt plötsligt händer det något. Ljungan som lever lite överklass-liv med både Norrmalmstorg och Centrum i sina ägor ser bara lädret i sin plånbok... pengarna är borta! Även Kronan lämnar bordet, och det är inte en glad kille man ser. Kan det möjligtvis ha med den lille räven Eriksson att göra? Spelet fortsätter och Lina kämpade på hårt, men är man ingen vass förhandlare utan uppgörelserna tar ut på tiden finns det inte mycket man kan göra förutom att lämna bordet när det är lämpligt. Då är det bara två herrar kvar. Klädseln för Sveriges finanselit lämnar mycket åt önskan, men det är ändå de som har pengarna. Eriksson bygger upp mardrömsgatan och det blir bara ett utdraget lidande för mig. Eftersom jag har bestämt mig för att checka in på hotell hela tiden så märks det ganska snabbt i mina pengagömmor. Och där brakade helvetet lös, bara att fly fältet, jag klarade inte av att se rivningsarbetarna börja slå demoleringskulan i mina vackra byggnader. O Eriksson värdig segrare efter några timmars spelande, killen hade allt från tur till smarta drag och det visade sig avgörande, grattis.

Monopol-kväll

Tror det ligger en monopol-kväll i luften. Bittert var det att åka på storförlust i juniorversionen, men nu ska det riktiga spelet fram, och det gäller att rusta för kamp. Vilken ska bli kvällens stora vinnare?

Bilder

Tycker det är alldeles för sällan bilder publiceras här, men mobilkameran är absolut inte på topp. Så det behövs verkligen tillfällen då den är någorlunda medgörlig för att saker ska kunna komma med på bild. Men har tänkt tanken att lägga upp några ibland, så det känns lite mer levande här, för spaltmeter efter spaltmeter med text, blir ju ingen glad av.
/En Bojan som ska revolutionera

Sådär

Verkade bli en mycket misslyckad tur till Charlottenberg, då jag inte fick övningsköra något överhuvudtaget. Ibland så kan nog kommunikationen mellan mig och resten av familjen, speciellt min moder, uppleva en språkbarriär. Men bara att ta det. Har iallafall haft en trevlig kväll med några grabbar som det inte blir så ofta man ser, så något positivt kommer ur allt.
/En Bojan i samhället

Ch-berg

Det får bli en tur till Charlottenberg också idag. Vill ju övningsköra lite, så bäst att passa på när man kan.
/En Bojan som åker till rötterna

Fidel Nadal - International Love


Mycket

Känner för att göra precis allt idag, så ska nog ta och börja vara lite produktiv och få lite gjort. Måste ordna lite inför Italien-resan och fylla på mitt kylskåp i första hand så får bli det nu.
/En Bojan med motivation

Träning

Måste ha varit årets rekord för att vara en fotbollsträning, gick dit klockan 5 och när jag stod innanför min egen dörr igen stod uret på 20 över 9. Det var lite tid som hade spenderats. Fick se på video från matchen vi spelade i söndags och kan säga att det var mycket underhållande. Men dags att lägga sig nu, mycket som jag tänkt hinna med imorgon, så bäst att inte förstöra den dagen också med att sova så länge som jag gjorde idag.
/En Bojan som avrundade dagen med blåbärssoppa

Sova länge

Ska absolut aldrig mer sova länge, för känner mig otroligt slapp och fast jag varit vaken i 5 timmar nu är det som om jag precis klivit ur sängen. Ska ta och bege mig till träningen redan nu, för känner för att göra något.
/En Bojan som segar

Åka bil

Fick äntligen åka med Mackan i hans Audi, så nu är jag nöjd. Blev att åka några turer och stämningen var på topp.
/En Bojan som också vill ha körkort

Annorlunda

Förändrar lite på bloggens utseende, mer personlig ska den bli.
/En Bojan som förbättrar

RSS 2.0