Bild!

Slog på stort och firade med att lägga in en bild idag!
(fotograf: M. Bengtsson)

Klassiker

Fjärde klassiker gick av stapel idag, och äntligen, jag kan bara säga: Äntligen! en topp-placering. De har lyst lite med sin frånvaro de där för mig åtrovärda top10 platserna men idag blev det till slut en av dem. En mycket skön 5e plats och den njuter jag till fullo av. Dock aningen stenhårda lår nu, inte ofta jag springer, men det får räknas som okej. Glass i solen och slapp till max är det som gäller resten av dagen.

Stockholm

Vad är det som händer, Stockholm hela två gånger inom loppet av 365 dagar? Bara att gilla, men för en som aldrig hade varit där tidigare innan ifjol sommar, är det här helt otroligt många gånger.
Mycket trevligt var vad det var och med inslag som Riksdagen, Dansens hus, Bosön och massa annat var det mycket lyckat. Maten var i ren idrottar-anda, då det var cola, McDonalds, Kebab House, godis och glass som fick mätta magen.

50 Cent - You Should Be Dead


Bojan´s Plus

Vilken dag det har varit, idag blev det verkligen en sådan dag som man hoppas att alla dagar ska vara. Man ska ha mycket att göra och verkligen älska allt också. God mat, minigolf, bowling, gott sällskap flera gånger om, och en ny mobil är mycket som förgyller. Men nu får även denna dagen vara slut och energi laddas till en händelserik vecka!

Mycket

Ser att det fortfarande är några få inbitna som klänger sig fast vid att följa ockeman-bloggen. Inte kanske den mest svårföljda blogg på senaste tiden då inläggen lyst med sin frånvaro. Men dåliga trender är till för att brytas. Har hunnit med en hel del sedan den där expo-dagen och det finns mycket värt att nämnas, men håller mig till att jag nu har lagt ett år till på nacken och tagit steget in i vuxenlivet. Något som kommer underlätta hela min vardag avsevärt, härligt. Oftast känner i alla fall jag inte att jag blivit något äldre från år till år. Men i den sekund som klockan slog över till det nya dygnet, till den 20 maj, då kändes det verkligen som att man blev mycket äldre.

RSS 2.0