Gripande

Ska nog ta och sammanställa en bucket-list redan nu, är jag lättpåverkad? Ja! Såg jag en film för att komma på det här? Ja! Samma mönster som alltid då. Men det är faktiskt lite bra att vara tidigt ute. Sätter igång genast!

Brrr Brrr och brrr

Ja nog är det kallt just nu, och någon eller något ska man kanske säga tycker inte mycket om vintern, och det är min hud. Tror snart jag rasar ihop, hoppas Malins dunderkräm ska göra lite skillnad några dagar, så tackar för den!

Inte riktigt som tänkt

Nej, det blev ingen finalplats för af's dreamteam, men men får ta nya tag i hallvärmländskan och även lägga sina tankar på stackars Jocke(boi)!

BNO

Imorgon smäller det! Som den uttalade icke-inomhusspelare jag är ska jag äntligen få ställa mig på benen i Brönske Night Open, spännande och nervöst. 19.45 är det match mot Fiskevikarna, ska bli trevligt.

Money

Ja visst är det så att det kommer som en chock att man får det lite problem när man köpt 3 bilar, en dator, ett playstation, 4 mobilabonnemang m.m.? Nej vet ärligt talat inte vad tanten tänkte på idag när hon förklarade det här, man måste nog tänka tanken att det här med betalningssvårigheter drabbar dem som inte riktigt har koll för nej, det drabbar inte vem som helst, men en trevlig föreläsning i övrigt.

Carcarcar

Är med ena foten inne i bilbranschen tror jag, för som jag kör bil. Högerreglar hit och missade blinkers dit men motorbroms det är min grej! Ska överraska Anders till tisdagen med en helt enormt bra Körlektion.

Sleepy

Ojoj, inte vidare pigg idag men ändå tränas det som Bartoll, hårdare och hårdare, kommer inte bli kul att möta dessa arvikapöjker i Göteborg iaf.

El Grande Årsfesto

Lördagen, en speciell dag för alla som har blått (och rött) blod i ådrorna, AF's årsfest. PierrT var kungen och håvade in priser till höger och vänster, maten var utsökt och på dansgolvet var det inte en lugn stund, härligt! Villa de Widemark ser ut som den bör såhär två dagar efter...får nog ta lite disk och fram med dammsugaren imorgon!

Hmm

Hade nästan ett helt inlägg klart där jag förklarade hur bra jag är, jag tog och raderade det jag skrivit trots att det krävdes lite betänketid på en sisodär tjugo sekunder. Det var dock duktigt att göra något så snabbt åt ett så dumt inlägg, meningen med det förra inlägget? Noll! Meningen med det här inlägget där jag först förklarar innehållet i mitt utraderade inlägg och sedan förklarar att inlägget var meningslöst, är också noll. Nej jag tror att jag ska gå och lägga mig, mening? Jag som en pigg och glad kille imorgon är allas dröm hoppas jag.

Ojojoj

Mycket bra dag idag! Fick en oväntad sovmorgon, gick till skolan med stor entusiasm, fick smaka chokladtårta, fick spela båda volleybollmatcherna på solif, åt mat hos ljung, fotbollsträning med à-laget, fick skjuts från vik, såg lyxfällan och åt sjukt goda smörgåsar! Flow är vad man kan kalla det här!

Studentresa

Jo nog var det en del stämband som gick sig hesa och många höjda röster överallt där id3 samlades. Kan ta på mig lite av det, eftersom att då jag sagt en sak kan jag bli lite envis även om jag egentligen var helt öppen för andra resonemang, men det är gott att alla tar mig seriöst och tycker jag var lite jobbig, det bjuder jag på. Ljung löste ju detta galant ändå, ännu ett bevis på att han skulle kunna bli en bra lobbyist. Och det blev ursprungsresemålet Aiya Napa som vann mot uppstickaren Kreta!

köttfärs!

11 portioner köttfärssås tillagat idag, har en viss mystiskt känsla av att jag kommer tröttna stenhårt på köttfärs efter den här veckan. Det värsta är dock att jag ska laga 4 portioner till imorgon, ensidigt? javisst!

Vilken helg!

Studentfest men vart var alla id3:are? Men då är det bara att man får köra ändå hårdare för alla som inte var där. Helt galet! Träning på lördagen var dock inte helt att rekommendera, men fruktansvärt vad inomhusfotboll är skoj. Gym idag med ljungan också, men känns att jag gainat för lite denna veckan, länge leve skolmat. Tänk att slippa göra mat en gång om dagen, underbart.

Pj, dags för comeback!

Ifjol var det en legendarisk uppvisning av sällan skådat slag, när jag och abbe the man förvandlades till PJ! Idag händer det igen, fast en ny och uppdaterad version, bättre än bäst!

Mat träning mat

Vilken dag gårdagen var. Tror aldrig jag känt mig som en sådan lyxlirare som igår. Vaknar upp i en stor säng, spelar fifa direkt sedan blev det thaikök och efter träningen var det theRoof för bowling och mat med trevliga vänner. Ja det kändes inte som en vanlig dag precis men riktigt rolig.

McDonalds och ett fifamaraton

Första fotbollsträningen på veckor igår, tror aldrig jag varit så död ärligt talat. En 20-meters rush och känslan var mer att jag spurtade mot mål i Ironman eller något, completly dead. Fick bli häng på mcdonalds med trevliga killar för att komma tillbaka till världen. Avslutningsvis tog jag och ola ett fifamaraton, en riktigt bra början på ett lov.

Bartoll

Bartoll, lite av min Gud den senaste veckan. Tror aldrig att jag har haft så mycket motivation och känt att ett gympass har gett såhär mycket, någonsin. Nu är det dags för hårdkörning med programmet, då den senaste veckan trots allt bara var på prov. Dock får det bli lite jobb innan atleten får besök.

RSS 2.0