Afrika i arvika

Pennan har inte precis haft någon glöd nu det sista, men glöd det verkade jag ha fått ändå. Min hud var ju alldeles brun. Även håret hade fått sig ett lyft, men det märkligaste måste ändå vara att Bengan inte var sig särskilt likt heller, hon kunde lika göra varit min broder...hon var min broder och vi var bröderna fluff! Det måste ha varit självklart för alla på den mycket trevliga förfesten hos anna och på Arvikas innerstadspärla, Tiki. Helt superkul kväll med riktigt trevligt sällskap, helt på topp!

Skämtar han?

Människor kan ha problem, och reta sig upp på mycket, men vad är det vad jag ser på tv, en gubbe som är sur för en sten är borta, en sten som han inte visste hur den såg ut ens. Jo nog är det inte konstigt att det finns krig!

Körskolan

Jag trodde jag kunde köra bil någorlunda bra, det tror jag inte längre. Jag har helt suddat bort en sådan tanke att jag överhuvudtaget vet hur man kör en bil. Värdelöst men vafan, spela roll, jag kan bli bättre. Livet leker ändå, det kan inte ett motorstopp eller två ta och göra någon skillnad på.

Wall Street!

Money Never Sleeps och inte mina tankar på filmen med samma namn heller. Är grymt imponerad, inte blivit så här tagen av en film någonsin tror jag. Underbar film från första minuten, ett helt lysande verk!

Produktiv

Igår när jag var på atleten kände jag "vilken dag! idag ska jag göra mycket!". Kan inte liksom säga att den fortsatte i samma anda, laddade ner lite musik och gjorde mat sedan var det två italienska fotbollsmatcher och annat strötittande samtidigt som jag läste body och kollade forum. Lärorikt, fast är säker på att deadlinen för islamarbetet inte flyttar sig för det, så får väl ta tag i det nu istället. Blir iallafall bio ikväll, och min idol Gekko!

Fifa och Nhl

Jag är usel det kan jag helt enkelt avslöja men grymt roligt är det ju trots allt. Gym med svidande armar och en tur på stan med bengan där jag tror att vi glömde allt som går att glömma, en helt okej dag!

Gym

Tänkte jag skulle slänga upp en bild från mitt och ljungans träningsprojekt för att liva upp lite.

Solife

Solif, ja nog är paas och grabbarna bra! Men en seger i vår sista turnering känns som ett måste.

Vatten på flaska!

Kommer aldrig i mitt liv att köpa vatten på flaska efter att jag har sett det här programmet som är på tv nu, inte för att jag köpt det tidigare heller.

Helt sjukt!

Ugnen har blivit använd i dagarna 2 och resultatet är otroligt imponerande... eller det vet jag inte än, får höra på kritiken imorgon. Bar iväg till Charlottenberg idag, för en hel del övningskörning. Tycker jag utvecklas och det passar ju bra för min utveckling som person. Stressar vidare med min stressanalys och väntar på kungarna!

Lever Livet

Mottot som gäller för tillfället i lägenheten, jag gör fan det jag tycker är kul. Disk?...... Vem bryr sig?!? Okej då men firar med ljungans hamburgare och njuter framför tv'n.

Haircut

Slagit på stort och gjort en makeover! Krullar hit och dit och ingen fason är nu helt ordnat. Är grymt nöjd med resultatet och ska även slå på stort och posta en bild på den någon dag.

Ladies Night!

Albin och Lisa! Länge sedan man gjorde något sådär spontant med dem. Mycket att ta igen och tvekade inte en sekund då Albin frågade om vi äntligen skulle göra turen till Karlstad som vi så länge hade pratat om och som lagts på is. Den genomfördes i onsdags och efter alla fördröjningar var vi i Karlstad, underbart! Riktigt riktigt trevligt och riktigt roligt!

Mârten

Idag levererar min datorn ljud, för första gången i sitt liv, blev nästan lite skakis när jag hörde att det kom musik ut ur högtalarna. Lägligt kan man tycka då det ska ställas till med fest så här i ren Mârten-anda. Lagfest imorgon också, ibland kan det vara bra att bli gris.

RSS 2.0