Mat en hel dag (och mer än så)

Vet inte vad jag fick för en helt sjuk idé. Jag kom på att om jag lagar mycket mat en gång så räcker det flera dagar. Det är ju helt otroligt att jag inte tänkt på det innan. Men inte desto mindre glad är jag nu. Nej det här var verkligen en sån där idé man får på kvällen som man bara måste se om det går att genomföra, och jo fasen, det gick!

Kungligt!

Serieseger, helt otroligt gott! Värmskog la sig nog i sista matchen för att Mangskog skulle ha en chans. Men inte ens det skulle visa sig funka för att stoppa den rödblåa, finlirande proffslaget Arvika! En fin match mot Fagerås som man njöt av från läktarplats, med vuvuzuelas och grejer. Det var som att Arvika hade en tolfte man, nej fyfan va gött!!!

Fagerås

Alldeles strax åker man till Fagerås för att förhoppningsvis seen match som innebär att vi tar oss upp i 5:an. Helt underbart ska det bli om allt klaffar. Även riktigt nöjd med matchen igår, fast jag hoppades att vi skulle vinna, men matchens lirare, det var något nytt.

Bowling

Såg jäkligt proffsig ut men däremot var mitt spel helt otroligt dåligt. Sämst
ännu en gång på denna underbara sport. Banan var fel, kloten var fel, allt va fel, skit skit skit.

Match

Sista matchen för säsongen snart! Skönt väder och allt, känner att det kommer bli en bra dag!

Myyyys


Tacos och trevliga människor

Igår så blev det samma mat som för väldigt många andra, tacos. Jag och OE slog verkligen på stort. Efter så var det dags för en hård kamp i cluedo följt av tecken med de tillkomna gästerna, och man kan väl inte riktigt påstå att jag levererade...

Nej

Dyngit trött efter denna dagen så nu tar jag och sover, gott.

Vik = paradiset, platsen, stället

Slapp och gott att ha lite sovmorgon. För sedan har det allt varit jobb i mängder det vill säga gymmet och jobb i timtals med att förbereda inför landskampen ute på vik. Jo nog är det så att Råsunda finns nära till hands men Solviksvallen är platsen som kommer vara på allas läppar imorgon. Avrundat kvällen med Kungarna av Tylösand, magiskt program utan överdrift!


Spexkort

Det är väl trevligt att vi har så många viljor i klassen. Trodde aldrig detta skulle bli av när vi väl var framme på scenen och skulle göra våran stora plåtning. Höga röster hit och dit, men så ska det ju va, vi skulle ju bli chefer i framtiden sa ju denne N-G. Även världens längsta raggartur med Malin fick det bli en sån här trevlig dag, från solberga till sporthallen. Gymmet för dagen innehöll århundradets snabbaste bröstpass, men man behöver ju inte hålla på länge om man redan är starka, vilket jag och Mr Ljung visade att vi var.

Skrämmande

Ja, skrämmande är vad jag tycker om årets val. SD, för mig är det ofattbart hur man kan rösta på rasister.

Badtunna

En kväll som hade höga förväntningar på sig, levde verkligen upp till höjder. Badtunnan en mycket lyckad grej, men varför dra till tiki och årjäng när det är edane som regerar, en fråga man ställer vissa deltagare. Nu är vägen utstakad och vi får fortsätta såhär, Villa de Widemark får ta och ha något anordnat snart känner jag. Idag har det varit mjölk och chins som gällt och 30 chins, ja det får nog vänta på sig ett bra tag till. 

Ett litet sammandrag

Sedan klassikern har allt bara rullat på, roliga dagar, trevligt folk, många bollar i luften och såklart gym. Har ett grymt bra projektarbete på gång, och då snackar vi projekt. Ta hem SM i chins, där snackar vi utmaning eftersom jag vid tillfället endast lyckas åstadkomma 11 mästerliga chins. En lång väg att gå. Driver även engagerat med Solif där vi snart ska dra in bi-raaag, tror starkt på att vi får detta sjukna skepp på fötter igen! Träffade även igår en kompis jag inte sett på två och ett halvt år, alltså inte sedan man gick ur 9:an, detta firades med en pratstund på 2 och en halv timme! Sådär, nu är vi framme vid nuet och skrivandet kan ta fart!

Statistik

Något har hänt denna vecka, magiska 7 besökare!!! Länge sedan sist, och med tanke på den otroliga aktivitet här så kan jag nog förstå en och annan som övergett denna, en gång, så välbesökta blogg. Sedan har det dykt upp så många andra professionella bloggare på senare tiden bland annat denna killen jankulle.blogg.se en som tagit upp jakten på alla de stora. Ska bättra mig själv och ta ett litet ryck med skrivandet om ni tar ett litet ryck med besökandet.

Klassikern

Med en cykel utav bästa kvalité är ingenting omöjligt. Inte ens för en kille från Charlottenberg som aldrig tidigare hade sett att det fanns cyklar med såhär smala däck. De slutar inte att fascinera mig. Så lite gummi och som är så mycket bättre än mina mountainbike-däck, ja nog är det så att kvalité slår kvantitet. 2h och 35 min, jag kan bara inte vara missnöjd.

RSS 2.0