Jobb och Kd

Det har varit jobb i dagarna två som gällt. Har gjort en och annan bryggare med kaffe och krängt bullar i massor. Har varit kul, framförallt då det kommer så många man känner. Bra att de hittar till rätt ställe! När arbetsdagarna väl var genomförda fick det bli en spontan tur till Karlstad för att möta upp grabbarna O. Någon hade visst tagit årets första dopp i sjön, är det att vara tidigt ute? Det följdes i alla fall av barca vs real på Score med god mat och gott sällskap även ett och annat korttrix.

Förändra

Funderar på allt för mycket tror jag. Just nu har jag tröttnat på det som jag brunnit för hela livet, känns något synd faktiskt. Jag vill ju känna att jag verkligen vill lägga ner tiden jag gör, men jag längtar tills varje träning är slut. Senaste matchen gjorde att det blev lite bättre iaf, men det är så beröm funkar. Får man höra något bra så vill man ju göra det. Ska ge det någon mer månad men då måste motivationen allt börja infinna sig annars så är det ju ingen idé. Funderar även på annat, Ayia Napa, studenten och plugga vidare. Just nu är jag nog lite av en filosof. Ska ta och leva lite för stunden också nu, inte tänka för mycket på hur allt kommer bli, det hjälper ju inte mycket mer till än att jag funderar mer, ett ekorrhjul.

Hälften sommarlov

De senaste dagarna har känts som att det är sommarlov, två lektioner på tre dagar och varierat väder från sol till regn. Inte mycket kvar att göra nu samtidigt som projektarbetet bara får en finish. Ayia Napa börjar att närma sig, känns fruktansvärt bra!

Helg

Haft en super helg på alla sätt. Även om det inte innebar att det blev någon Tove Styrke som alla andras helg verkade cirkulerade runt. Dock kunde Bilbolagets högst tveksamma inställning till att  informera sina kunder gjort att starten på helgen inte blev lika lyckad som tänkt. Hade tur att jag fick låna Eskilssons bil istället så jag och Emelie kunde åka till Charlottenberg och hämta ut mitt körkort. Blev bjuden på mat på köpcentret och sedan  bar det tillbaka mot stan, en liten snabbvisit med andra ord. Sedan har det varit mys för hela slanten med korv med bröd, pizza, kladdkaka, godis, ciabattas med köttfärs och en fotbollsmatch däremellan.. Mycket bilkörning den här helgen, det gillar jag, så sällan jag annars har haft läge till att utnyttja friheten med ett rosa kort.

Klasskampen

Klasskampen är i full gång innan för Solbergagymnasiets murar. Det är anledningen till att jag varit frånvarande några dagar nu. Jobbet med filmer och annat ska göras i fulländning så då får ockemans lämna lite rum åt idrottstrean för ett litet tag. Helt klart värt det!

Gymmet

Precis letat mig tillbaka från gymmet. Kände att uppladdningen med en chokladkaka innan var det helt rätta, för sådan energi jag hade. Allt var verkligen sprättlätt!

HP

Inte någon Harry Potter jag syftar på när jag slänger upp den rubriken. Nej nu snackar jag om Högskoleprovet. Dags för mitt andra sådana prov i livet. Har inte gjort något för att få bra på det, kör lite av min taktik sedan i höstas. Funka den då funkar den ännu bättre nu känner jag. Har kommit på vad jag vill bli när jag blir stor, nu får provet vara en extra hjälp för att ta mig dit. Men morgondagen bjuder på så mycket mer, ska mysa och äta chokladmuffins i mängder. Var iaf i mängder, får säga "äta chokladmuffins".

RSS 2.0