Loket

Ja det är inte vilket LOK som helst jag har styrt idag, utan det var LOK-stödet. Har tagit många timmar till Solif nu, så om detta inte blir lyckat blir jag lite ledsen.

Englisj

Jag måste nog omvärdera lite hur språkbegåvad jag är, för är det något jag inte behärskar så måste det vara det engelska språket, slog till med stack of ant i min föredrag om hur bra Arvika är, när jag snackade med Leo, och då var det det minst konstiga ord jag använde. Jag säger det, varför lära sig allt korrekt när man ändå gör sig förstådd?

Måndag

Trevligt värre idag, men inte mycket som blivit gjort, får ta och jobba på nu.

Dygnet

Har aldrig fått ett sånt otroligt sug som jag fick efter chokladbollar igår, det var inget annat att göra än att klockan två på natten ställa sig och laga till en liten smet, helt sjukt värt! Fast lite mindre värt att jag fastnade i ssx tricky till klockan sju på morgonen.

Mucho

Hallvärmländskan var mer än okej idag, målskillnaden slutade på 15-2 och seger i samtliga matcher blev facit. Fotbollen i väst är skrämmande långt efter! Efter pjäxprovning i mr Ljungs bostad slog jag till med min berömda köttfärssås, alltså chili är en farlig grönsak. Fifaturnering och donken fick avsluta denna eminenta dag, nu har det gått i ett så ska bli skönt med att sova imorgon...läääänge!

Raggarvarvet

Inte riktig det klassiska raggarvarvet som Arvika är känt för, men lite gator där jag även visade Ljung och Eriksson "mitt Arvika", så mycket att visa! Rackstadbacken får besök med skidorna på nästa gång.

Dubbat?

Trodde att det var dubbat som gällde när det var is ute, men jag tror inte min armbåge håller med, nog för att det är positivt att armarna växer, men kanske inte exakt där. Fotbollsskor, inte att rekommendera!

Ledigt men icke

Skulle vara en helt ledig dag idag från skolan och allt. Men finns det något bättre än att göra mer än vanligt en sån här dag? Nej, redan 04.58 gick larmet igång i morse för halkbana stod på schemat. Sladdade runt utanför Grums med betyget godkänt. Sedan jobb, skönt att få lite extra klirr samtidigt som det gick sjukt snabbt idag, semlor är visst grejen.

Aktier

Nu är de första aktierna för min del införskaffade. Kan bli en del prat om dem javisst, men tror att de flesta är vana vid det här laget. Annars innehåller dagarna sjukt mycket mat nu, hemmagjorda gainers och mat i massor är det som gäller, tänker även införskaffa ett eget gymkort inom sinom tid, stora saker på gång!

Ja jäklar

Pokerproffs tänkte jag bli, men segt, skulle bli miljonär på en kväll. Miljonär blir man inte på låtsaspengar och pottodds, ja jösses, får bli rik på mina aktier istället.

Lätt

Ja inte sliter jag hårt, sovmorgon imorgon, sovmorgon imorse, sovmorgon igår, sovmorgon på fredag, det kan jag säga känns sprättlätt.

Julcupen, Vintercupen, sömn och allt vad det är

Senaste veckan är det mycket som har tagit plats på mina dagars timmar. Fotbollscup som alltid är mycket roligt att genomföra, jag sög, men resten av laget var bra, inte tillräckligt, men trevligt ändå. Och eftersom jag resonerar som så, att om det är många som kollar på mig jag då ska jag kolla tillbaks så idag fick Vintercupen en åskådare, som även var där för att kränga ut lite godis, kakor och kaffe. Kändes nästan som mina andra arbetsdagar faktiskt. Kanske skulle gå och lägga mig tidigare idag än vad jag gjort de andra dagarna, men nej, något har hänt, sedan när blev jag en nattuggla? Trevlig gårdagskväll i Taserudshallen igår också, även om hälsan i halsen inte var på topp, men trevligt ändå. Sömn ja, vare som gällde, sliter mig härifrån.

Lov

Ja nog är det lov alltid, vet inte när det var förra gången som jag bara sov och sov. Spännande det här och framförallt ofantligt gott.

Fotbollsträning

Fotbollsträning idag, ordet låter så ovant på min tunga, vad står det för? Vad menas? Kan det verkligen vara sant? Jo nog ska det stämma att jag ska ut på vik idag, men det var länge sedan, inte igår precis! Taggad till tusen, hade det varit Eriksson som sa det här hade det varit FT- fotbollsträningstaggad, långt ord men det står exakt för hur jag känner det just nu.

Gym

Det tog ett tag innan jag vågade igen. Jag var och kände på det lite smått i torsdags men idag var det dags att ta allt till en ny nivå! Gymmet är det såklart som är på tapeten. Tog ett månads uppehåll, men nu så bröts det, och då snackar jag om att bryta det rejält. Eftersom ljungan var för morgonpigg blev det två andra starka killar som fick bli följeslaget, manne "big bicep" och Paas "slaktarn". De piskade på hårt i det sedvanliga bröst/biceppasset och jag fick slita hårt för att hänga på. Nu såhär en halvtimme är jag mycket starkare än jag var innan, inte i armarna, inte i bröstet, men mentalt!

Nyår

Nu så har det hänt, 2010 försvann lika snabbt som det går. Ska inte försöka mig på någon resumé då jag blev helt tagen av bengans. Men jag är riktigt nöjd med hur 2010 blev, helt perfekt och nu gäller det 2011 att leverera!
Gårdagens firande innehöll bastu hos Albin till en början, sedan var det Mr Ljung som stod för värdskapet och det gjordes med bravur!

RSS 2.0