Bilder från senaste månaden


Bra dag

Har varit en bra dag idag. Förstår dock inte varför jag måste vakna klockan sex när det är en ledig dag, jag har nog en väldigt bestämd inre klocka. Har gjort iordning i lägenheten idag, pantade ihop 50kr vilket inte är helt illa. Handlade mat och åkte med skräp, som den miljövän jag är. När allt var klart tog jag det lugnt och helt perfekt och avslutar dagen med brödbak. Återstår att se vad resultatet blir.

En dag

Har gymmat idag, hack squaten är tillbaka. Länge sedan jag gjorde den, men hade man sett så hade det varit som att se en instruktionsfilm. Annars har det bara varit en ritigt bra dag, dock är min fråga hur man kan servera risgrynsgröt i skolan obesvarad. Måste ta upp det här om de kallar ihop matrådet någon mer gång, det är inte mat det här. Tomten kan ha gröt, jag kan inte!

Projekt!

Är det sant? Ser jag verkligen att Ljung är i min lägenhet för att skriva projektarbete? Helt sjukt! Nu ska det äntligen bli klart så oket lyfts från våra axlar!

Helgen!

Har varit en riktigt bra helg. Hunnit med mycket denna helgen fotbollsmatch, tiki, promenader, gym, fifa, många pizzor, många riktigt roliga timmar. Att jag inte är i säng än heller, lite dåligt av mig, men kommer nog alltid ha svårt att vara seriös med sovtider. Räcker inte riktigt hela vägen att tanken finns på att sova när sömnen inte är där. Kom idag upp till närmare 81kg på vågen, gäller att avrunda uppåt! Men det känns bra.

Matchdags

Idag är det dags för fotbollsmatch igen. Eller igen, det var ett tag sen, men det ska bli kul. Älgå är det som bjuder på motståndet. Ska ladda med gröt nu så jag orkar hela distansen ut.

Bartoll

Är återigen igång med att köra Bartolls träningsschema på gymmet. Vad jag har saknat att träna så kände jag, nu ska det bli fortsättning och jag ska inte tappa motivationen!

Dag 24 i Mars

Var seriös imorse, gjorde gröt. Gröt är inte gott, men någon gång måste jag väl lära mig att äta det. Ett ton äppelmos fick göra gröten godare, och det lyckades. Annars har det varit en snabb dag, med ännu en usel fotbollsträning för min del. Har jag tappat förmågan helt till att kunna sparka på en boll?

Ledigt

En ledig dag idag. Helt fantastiskt, då gäller det att sova ut och ta ikapp alla timmar man lagt på allt annat än sömn. Men stopp, vänta ett tag, varför gick jag då upp halv åtta? Det var frukost och gymmet som lockade. Efter närmare två timmar på gymmet kände jag ändå att nu hade det spenderats tillräckligt med tid i den källaren och laddade upp för en fortsatt händelserik dag. Film och godis mitt på dagen i en skolvecka är inte varje gång, men helt perfekt när det sker! Klockan tickade vidare snabbt och nu sitter jag med ett av hundra skolarbeten, när ska de sluta lassa på med uppgifter?

Gym/Football

Sovmorgon riktigt länge idag. Tid som utnyttjades till att göra ett gymbesök. Slog på stort idag och levererade ett nytt rekord i bänkpress, 110kg står det nu på. Fasen vad gott! Nu är det bara att fortsätta vidare! Har även gjort ett andra pass för dagen och då var det fotboll som gällde. Vet inte vart min glädje till fotboll har försvunnit för tillfället, hoppas den visar sig snart.

Monday

Blir förföljd av dessa nuggetsen, skulle inte tajmingen vara så att det var skolmaten idag? Självklart! Jag överlevde denna gången och tog mig stärkt av maten an resten av dagen och dagens fotbollsträning. Vet inte vart mitt tunga skott har kommit ifrån, men någonstans är det iallafall.

Vår

Han knappt sätta min fot utanför dörren innan mina ögon började rinna och min näsa fullständigt kittlade sönder. Kan det verkligen kommit vår så snabbt? Det här känns något sjukt, inbillar jag mig?

Pizza

Gjorde nog det konstigaste valet någonsin av pizza iigår. Av någon anledning så förstod jag inte vad "friterad kyckling" betydde. Så när jag öppnar kartongen är det lite av en chock att se några stackars chicken nuggets på pizzan. Smakade helt knas också!

Musik


Nordells

En arbetsdag är nu till ända. Kände mig lite ringrostig då det var ett tag sedan jag jobbade senast. Men det gick fort och även ett och annat känt ansikte tittade inom. Bengtsson visade hur rik man blir av att jobba på OK och slog på stort med frukost för två. Ikväll blir det att se vad Ljungan har för sig och sedan blir det sängen för att få morgondagen att närma sig!

Produktiv

Mycket gjort idag men sedan har det tagit riktigt många timmar också. Måste ju ha en någorlunda anständig lägenhet och någorlunda anständiga kläder. Är värd lite sömn nu, måste vara pigg för en fin arbetsdag imorgon.

17/3

Ugu tog och slog på stort idag, han bjöd mig och ljungan på varsin cappucino à la lärarrummet. Hade inte mage att säga att jag inte tycker om kaffe eftersom gesten var så fin. Så nu har jag hunnit att testa cappucino, men jag får hoppas att jag gör godare nere på Nordells.

Rivercourt

Stressar för tillfället ner en köttbullesmörgås i halsen. Ska nämligen ner till rivercourten och lira lite basket, får se om jag möts av Nathan och Lucas, eller om det blir Ola och Ola. De sistnämnda är ju strået vassare!

S, FV och FI

S som i sovmorgon ja. Blev lite väl länge med projektarbetet igår så när alarmet bestämde sig för att skrika, stängdes det raskt av och tankarna på att stiga upp infann sig inte förrän långt senare. Blev lite stressigt till skolan men tack vare Fint Väder så Gjorde det inte ett dugg. Även en FilmInspelning ägde rum idag, filmen kommer nog att spelas på i Cannes eller något annat ställe inom snar framtid, grym filmkonst!

Projektarbete


Projekt Chins och Dips

Hade funnit lite extra energi ur en källa. För idag började jag att ta tag i det stora arbetet med att sammanställa vårt projektarbete. Riktigt rolig grej vi gjorde och jag är nöjd att vi rodde allt i hamn och ställde upp i SM. Ett minne för livet!

Temadag

Var en temadag i skolan idag, sex och samlevnad var på tapeten. "Fråga Olle"-Olle var en skön figur. Bra arrangemang tycker jag, även om jag missade att det fanns massa tävlingar att delta i.

Lätthet

Förstår inte riktigt vad det är på gång nere i gymmet, har en grym formtopp just nu tror jag. Körde på 95kg i bänken, sista settet idag och det kändes sjukt lätt. Kanske är det möjligt att jag tar drömgränsen denna veckan.

Musik


En riktigt bra låt!

Kommentarer

Tycker att det alltid är roligt att läsa kommentarer till allt möjligt, som artiklar på aftonbladet, till videos på youtube m.m. Men vad som är så tråkigt att läsa är hur negativa de mesta utav dessa är, allt ska vara dåligt verkar det som. Måste man skriva att något är värdelöst och att man hatar det, bara för att man inte gillar det? Nej, känns som att man kan hoppa över att skriva och istället se och läsa sånt man tycker om istället. En liten tanke jag hade.

Vinst

Sport Life Night var det visst vad kvällen hette. Men det var inte lika viktigt som kvällens happening, utdelningen av 10000kr som, den lilla, trevliga föreningen Arvika Fotboll la beslag på. Tur var väl ändå det!

Bygga ett lag

Kom för ett litet tag hem från den lilla teambuildingen som vi åkte på igår. Det bjöds på våfflor, kortspel, skidskytte, sömn, tipspromenad och ...städning. Blev förlust för min grupp så det blev bara att ta och göra lokalen där vi övernattade, skinande ren igen. Men det byts mot mer positivt då vårt lag ikväll ska delta på "Sports Night Life", mat och mingel med andra ord.

Teambuilding

Idag så ska det bära av på lite teambuilding med laget. Skidskytte, poker och andra grejer är det som står på schemat. Kan nog bli trevligt, dock hade ett träningsläger i Italien i år igen inte suttit helt fel heller.

Food

Har tänkt att förnya min matlagning någorlunda, så stuvade makaroner
och falukorv samt flaskkarré och ris kan jag nu lägga till i mitt mat-CV.

Karlstad

Idag ska det bli Karlstad istället för Arvika. Universitet istället för gymnasiet. Undrar om de har något intressant att visa upp, det återstår att se.

Åmål

Åmål såhär på en onsdagskväll är inte varje dag man upplever. Det som fick mig att ta den här lilla turen var att det var anordnat match. Resultatet blev inte perfekt men de lyckas ändå bara göra sina mål på hörnor, den egna insatsen var dock ännu längre ifrån perfektion. Har inte tankarna på fotboll för tillfället känner jag.

Gym

Var och lyfte lite vikter på gymmet förut. Blir lika chockad varje gång det blivit ett litet avbrott i träningen, hur kan jag leverera bättre i bänk än när jag är inne i en styrketräningsperiod? Kanske ska ta och testa på rekord någon dag här.

Dentist

Var hos tandläkaren idag, lite opraktiskt att jag fortfarande har den i Charlottenberg, en hel dag försvann därmed i detta ändamål. Perfekt tandrad fick jag höra, men sedan har nog Cola-drickandet gjort lite effekt genom att fräta på tänderna, har dock påbörjat mitt 19:de år utan ett hål än så länge i mitt liv.

Skola

Helt tillbaks hade jag inte lyckats vända dygnet när det idag var dags att gå i Solbergaskolans lokaler igen. Lite försenad och halvstressad var jag ändå på plats igen. Mycket snabbt gick dagen men energin hade tömts totalt för efter min premiärtillagning av stuvade makaroner så kom de uppskjutna sömntimmarna som ett skott tillbaka. Lagom trött åkte jag på träning, riktigt bra gick det idag, av någon anledning känns det alltid som det går bättre när man laddat som sämst. Dags att fortsätta läsa denna höjdhoppar-boken igen, men ska han aldrig tröttna på att rabbla resultat, en mycket monoton historia, ej läsvärd.

Villa de Widemark

Nu är jag på plats i lägenheten igen. Stefan Holms sjukt sega biografi måste läsas klart så köpte lite godis och nu har några sidor betats av.

Kalas

Farmor fyller år och det jämnt, då blev det väldigt mycket mat för min del. Förrätt, huvudrätt där jag kände att tre portioner var bra, efterrätt och sedan tårta avslutningsvis lite mer av huvudrätten. Känns som jag fått en mättad mage i alla fall. Imorgon ska farmor laga sina legendariska pannkakor, ingen Limmareds-tur är fullbordad utan dem!

Främling

Finns några miljarder människor på jorden, väldigt många av dem som man absolut inte har en aning om vilka de är. Men jag säger att jag har mer gemensamt med dem än vad jag har med en person som egentligen ska vara bland de närmaste man känner. Efter den här kvällen så är det här den största främlingen för mig. Hånad och utskälld, nej mycket tar jag men det här finner jag mig inte i. Kommer bli en jobbig helg hos farmor men det här gör jag för henne.

The Roof

Efter en hård träning så behöver man mat. Och varför inte slå på stort och ta det legendariska taket som omväxling mot Icas köttbullar eller den hemgjorda köttfärssåsen? Jajjemän, tre herrar iklädda alltifrån, mjukisbyxor och adidas spezial till ytterrock tog några korta steg till dörren. För idag var inte hela vägen till McDonalds lika lockande med tanke på senast hunger var nära till hands. Click candy fick avsluta dagen, vilken gainer.

Sjön

När vädret har bjudit till och har kommit med sol och blå himmel fick det bli lite friluftsliv, pimpling närmare bestämt. För att man ska lyckas att få fisk måste man ha en borr, en bra borr. Sedan ska man ha något bete, maggot, eller något överhuvudtaget. Annars är korv gott att äta, varm korv. Haha, nej det var en spännande och rolig tur trots allt!

Jobb

Idag är det dags för lite jobb, ska bli trevligt! Hoppas det är många fikasugna som hittar sin väg förbi.

Mat

Att skolmat får så mycket kritik kan jag inte förstå, vilken lyx det är att man inte behöver laga mat själv. Slagit på stort idag med kotletter och potatisgratäng och nu på kvällen köttfärssås och spaghetti, två lagade måltider på en dag är dock tungt!

McD

Träning där det bjöds på flera påsar chips, en kväll som innehöll McD, ja nu är jag igång och gainar hårt.

RSS 2.0