Stendött

Har varit stendött här ett tag. Inte mycket i skolan, lite matcher som spelas och en stundande resa som är efterlängtad är uppdateringen. Längtar inte lite mycket till Aiya, ska bli enormt trevligt! Men sedan är det inte länge kvar innan det är studenten. Lite skrämmande ändå...jag vill inte bli stor!

Superstars

Är död, eller jag trodde det iaf. Jag trodde att sågen för att amputera mina armar skulle behövas tas fram för idag var det en sjuk smärta. Träningsvärk, ett nytt gympass på det och som toppen på berget simma för allt man var värd. Det resulterade i smärta, smärta, smärta. Blev inte mycket till vinster men med den konstnärssjäl jag är, var jag nöjd att vi tog hem konstsimmet. En koreografi i fulländning!

Rik

Jag har kommit på att med rätt motivation kan till och med jag beta av en och annan bok. Har snart hunnit igenom min andra. Den här gången är det Rikaste mannen i Babylon. Helt i min smak även den här boken, även om den förra var snäppet vassare. Mycket nyttiga böcker för alla att läsa! Jag ska iaf bli rik, siktar mot att vara ekonomiskt oberoende vid 40-års åldern, ska inte vara en omöjlighet! Den som säger det är en chicken little...

Lite som hänt!

Var ett tag sedan jag skrev nu, har varit lov och grejer, och då har man just det; Lov. Hann faktiskt göra ett och annat under den här ledigheten. Har ätit godis i mängder, mer än vanligt iaf. Åkte på första bilturen till Karlstad, hade inte ens övningskört dit tidigare så det var tur att Emelie kunde vägarna utan och innan. Kändes som hon varit där några gånger tidigare? Påskpromenad, träningar, utekväll, grill, grill, och mys har annars varit påsklovet. Har läst den bästa bok jag någonsin läst nu också, Rich dad, Poor dad. Jag som sällan läser en bok snabbt tog och levererade för den här var riktigt bra. Citerade en del innehåll under gårdagen, undrar om någon har hunnit tröttna på ekonomisnacket? Ska jobba efter att göra som han i boken!

RSS 2.0